INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Încă un nume mare de la Bayern îl pune la colț pe Guardiola: "Cu el, aveam mereu aceste probleme"

FOTO: GULLIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULLIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 11:38

Atacantul lui Bayern Munchen Robert Lewandowski e de părere că bavarezii au suferit foarte multe accidentări în perioada în care erau antrenați de spaniolul Pep Guardiola.

"În momentul de față, jucăm mai bine ca în trecut. Vom fi atât fizic, cât și tactic, mult mai buni decât în sezoanele precedente.

În ultimii doi ani am avut întotdeauna probleme cu condiția fizică spre sfârșitul sezoanelor și mulți dintre jucători s-au și accidentat", a spus Lewandowski.

Actualmente, Bayern Munchen este condusă de Carlo Ancelotti. Bavarezii sunt pe primul loc în clasament după 16 etape, la trei puncte distanță de urmăritoarea RB Leipzig.

În timpul celor trei sezoane petrecute la Munchen, Guardiola a reușit să câștige trei titluri și două Cupe ale Germaniei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ottobraun
ottobraun  •  06 Ianuarie 2017, 13:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează