INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIMERA DIVISION

Încă un pas greşit pentru Mourinho » Santander - Real Madrid 0-0

Realul a ajuns la două meciuri consecutive în Primera
Realul a ajuns la două meciuri consecutive în Primera

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 23:27

După un început fulminant de sezon, Realul lui Mourinho nu se mai regăseşte. Galacticii au ajuns la două etape consecutive fără victorie, după ce astăzi au remizat în deplasarea de la Santander (0-0).

Madrilenii veniseră pe El Sardinero cu un singur gînd, să se revanşeze în faţa suporterilor după înfrîngerea din etapa precedentă, 0-1 cu levante. Dar socotelile din tîrg nu se potrivesc cu cele de acasă, iar "galacticii" lui Mou riscă să rămînă la 3 puncte în spatele rivalei Barcelona.

Prima ocazie a madrilenilor a venit abia la mijlocul primei reprize, în minutul 25, dar şutul puternic al lui Lassana Diarra, de la 20 de metri, a trecut milimetric peste transversală. După 10 minute, Marcelo i-a înşirat pe fundaşii lui Santander şi a trimis în gura porţii pentru tînărul Callejon, dar acesta nu a mai ajuns la minge.

Repriza a doua a fost săracă în faze de poartă. O lovitură liberă a lui Cristiano Ronaldo, executată în zid, şi o încercare lamentabilă a lui Karim Benzema de a scoate un penalty au fost cele mai importante faze ale mitanului secund.

După acest rezultat de egalitate, Real Madrid rămîne pe locul 7 în Primera, cu 7 puncte strînse în patru meciuri. Rivalii de la Barcelona sînt cu o poziţie mai sus, dar au un meci mai puţin disputat. Catalanii joacă în acestă seară cu Valencia, iar o victoria i-ar putea aduce pe primul loc în Primera Division.

Vezi aici rezultatele şi clasamentul din Primera Division!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fann_liverpool
fann_liverpool  •  04 Octombrie 2011, 19:35

tiki taka Santander :))

andr33y1986
andr33y1986  •  22 Septembrie 2011, 15:02

Aici cred ca jucatorii vor sa il termine pe mourinho..normal cine vrea sa munceasca si sa raspunda pt banii primiti..mai bine te faci ca joci fara stres si daca te bate lyonu si iei 12 mil..rusine!!!

delpiero10
delpiero10  •  22 Septembrie 2011, 10:51

Nu a batut Valencia,dar trebuie sa recunosc ca m-a surprins placut jocul si atitudinea lor.Un meci de fotb al f bun ieri pe Mestalla.Felicitari Valenciei si Visca El Barca!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează