INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Încă un star din Premier League vrea să ia drumul Arabiei Saudite: 14 goluri sezonul trecut

Aleksandar Mitrovic, alb
Aleksandar Mitrovic, alb

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 14:59 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 14:59

Aleksandar Mitrovic (28 de ani), golgheterul sârb al lui Fulham, a dat curs propunerii lui Al Hilal, însă se lovește de refuzul grupării londoneze, care a respins cele 30 de milioane puse pe masă de saudiți. Al-Hilal va supralicita însă.

Al-Hilal este una dintre cele mai active echipe din Arabia Saudită în acest mercato. Clubul din Riyadh continuă să atragă fotbaliști din Europa cu oferte care de care mai generoase și nu se mai oprește. Ultimul pe listă este Aleksandar Mitrovic

Golgheterul lui Fulham a fost convins să accepte propunerea lui Al-Hilal și acesta s-a dus la patronul clubului pentru a-i solicita dezlegarea. Tony Khan nu e dispus însă să-l lase să plece, din moment ce suma de transfer avansată de saudiți, 30 de milioane de euro, este sub pretențiie lui Fulham.

Al-Hilal nu a renunțat la oferta pentru Mitrovic

Daily Mail scrie și despre faptul că Al-Hilal nu renunță prea ușor la obiectivul fixat și săptămâna viitoare va avansa o a doua ofertă, de 40 de milioane de euro, pentru atacantul sârb de 28 de ani! Mitrovic mai are trei sezoane de acord cu Fulham, fiind un jucător esențial în campania de promovare în Premier League și apoi în clasarea pe locul 10 în elita Angliei. 

Sârbul a marcat un număr record (43) de goluri în ediția 2021-2022 din Champioship, iar în sezonul trecut a scuturat plasele porților în 14 rânduri, confirmându-și din nou valoarea.

Al Hilal a luat deja trei vedete

Mitrovic ar fi al patrulea transfer din Europa al verii pentru Al-Hilal. Vor juca în sezonul viitor în Arabia Saudită Ruben Neves, luat cu 55 de milioane de euro de la Wolverhampton, Kalidou Koulibaly, achiziționat de la Chelsea cu 23 de milioane și Sergej Milinkovic-Savic, cumpărat de la Lazio cu 42 de milioane. 

În total, 120 de milioane investite de la 1 iulie. Milinkovic-Savic, colegul din națională al lui Mitrovic, a acceptat un contract de 20 de milioane anual, salariu pe care l-ar putea câștiga și atacantul lui Fulham dacă se face mutarea.

Drama prin care trece fotbalistul lui Manchester City: „Mi-ar plăcea să fie liber, să mă poată vedea jucând”
MANCHESTER CITY
Drama prin care trece fotbalistul lui Manchester City: „Mi-ar plăcea să fie liber, să mă poată vedea jucând”
Brighton și Farul au anunțat transferul lui Adrian Mazilu: „Abia așteptăm să vină în Premier League” + „Cel mai important club la care este transferat un român în ultimii ani!”
TRANSFER
Brighton și Farul au anunțat transferul lui Adrian Mazilu: „Abia așteptăm să vină în Premier League” + „Cel mai important club la care este transferat un român în ultimii ani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brujo
brujo  •  15 Iulie 2023, 17:51

PL nu e divizia A sau cum se mai numeste acum. Mitrovic nu e star, nu a fost si nu va fi. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează