INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Încă un trofeu pentru Liverpool? Cota 50 pentru un succes cu Chelsea în Supercupa Europei

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2019 19:34

Liverpool și Chelsea se vor întâlni miercuri, de la ora 22:00, în Supercupa Europei. 

„Cormoranii” au început sezonul cu o înfrângere în Supercupa Angliei, 1-1 și 4-5 la penalty-uri cu Manchester City. Și-au revenit rapid și au câștigat la pas în prima rundă din campionat, 4-1 cu Norwich. De partea cealaltă, Chelsea a pornit cu un incredibil 0-4 în derby-ul cu Manchester United.  

Fără posibilitatea de a transfera jucători din cauza unei interdicții dictate de FIFA, londonezii s-au întărit în această vară doar cu Pulisic, mutare rezolvată la începutul anului, și cu jucători care în sezonul trecut au fost împrumutați la alte echipe. În schimb, au plecat două piese importante, Hazard și David Luiz. Jurgen Klopp se bazează în continuare pe fotbaliștii care au câștigat în vară trofeul Champions League. Pariorii pot profita de problemele lui Chelsea, un bookmaker important oferind cota 50 pentru victoria lui Liverpool! (detalii AICI!)

  • 8 dintre ultimele 13 meciuri directe s-au încheiat la egalitate; 
     
  • Liverpool a pierdut un singur meci oficial în timp regulamentar din ultimele 26, 0-3 cu Barcelona; 
     
  • Chelsea a primit gol în ultimele patru confruntări din cupele europene; 
     
  • „Cormoranii” au patru victorii și un egal în ultimele cinci confruntări cu echipe engleze în Europa.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Liverpool a fost mărită la 50, în loc de 1.61. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează