INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFLICT

Încăierare URIAȘĂ! Barcelona și Neymar se dau în judecată reciproc pentru daune de 101 milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 19:36

După ce o vară întreagă s-au aflat la masa negocierilor pentru a-l readuce pe Neymar la Barcelona, jucătorul și clubul catalan au schimbat abordarea: se dau în judecată reciproc pentru transferul la PSG din 2017.

Cele două părți se vor întâlni din nou într-o sală de judecată a tribunalului din Barcelona pe 27 septembrie. Neymar solicită daune de 26 de milioane de euro, în timp ce echipa spaniolă vrea 75 milioane de euro compensații. 

Cele două acțiuni ar fi trebuit anulate, însă cum negocierile din această vară au picat, ambele părți merg mai departe, notează as.com.

Neymar a acționat Barcelona în judecată după ce nu a primit întregul bonus de 40 de milioane de euro pentru semnarea unui nou contract cu clubul spaniol, cu câteva luni înainte să se transfere la Paris. A primit doar 14 milioane de euro, așa că solicită în instanță diferența de 26 milioane de euro. 

Pe de altă parte, gruparea antrenată de Ernesto Valverde vrea 75 milioane de euro de la brazilian considerând că acesta nu și-a respectat contractul.

Cazul judiciar a fost anulat de mai multe ori. Prima înfățișare trebuia să fie pe 31 ianuarie 2019, însă va avea loc abia la finalul acestei luni. Printre martorii citați se numără și Nasser Al-Khelaifi, președintele PSG. 

Citește și:

Barcelona, ofertă ridicolă pentru Neymar! PSG a spus NU fără să clipească

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
113087319635072
Constantin Constantin  •  04 Septembrie 2019, 08:02

Sursa e gsp.ro . Ce vb la o bere seara , scriu a doua zi .

fanatic01
fanatic01  •  03 Septembrie 2019, 21:53

fake news, dar ne am obisnuit cu mizeriile astea...nici nu s a incheiat bine perioada cu transferuri si ati inceput cu astea. penibil.

joschilotii
joschilotii  •  03 Septembrie 2019, 20:38

De unde informatia asta? O sursa nimic?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează