INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Începe lupta contra dopajului din fotbal? Selecţionerul Franţei, chemat să răspundă în faţa Senatului francez

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2013 21:08

Didier Deschamps, selecţionerul Franţei, a primit o citaţie pentru a se prezenta pe 24 aprilie în faţa Senatului. Motivul? Problemele de dopaj.

Conform L'Equipe, Senatul face din această vară un audit al sistemului naţional din domeniu. Deschamps va vorbi despre problemele de dopaj din fotbal, declaraţia lui fiind este extrem de interesantă pentru a clarifica "cazul Juve".

S-a descoperit că torinezii au folosit EPO între 1994 şi 1998, iar actualul selecţioner al Franţei a fost fotbalistul lui Juventus în acea perioadă, 1994-1999.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cetateanu
cetateanu  •  11 Aprilie 2013, 09:22

Mai, ziarizdule, cum ...*#%@ - aici tocmai ce ti-am umplut frigiderul cu carnita - iti permiti sa afirmi asa ceva: "s-a descoperit că torinezii au folosit EPO între 1994 şi 1998"??? Vreau sa vad exact sursa ta de informare. Altfel, pot sa spun si eu tot asa: "s-a descoperit ca autorul acestui articol presteaza la fag[g]ot de cand era mic si in timpul liber are 'concerte' in Parcul Operei". Si termin ....$#*& - aici ti-am umplut si lada frigorifica. Jala la tomberon, penibilule!

lalalalalalalala
lalalalalalalala  •  10 Aprilie 2013, 23:27

in liga 1 poti folosi ce vrei ca nu e panica, aia care fac anti-doping sunt agentie de stat deci fondurile depind de acolo.daca de exemplu la steaua(echipa cu care tin) ar fi prins cineva, pai pana sa apara public nu-i ameninta gigi pe aia cu taieri de fonduri si personal?ca doar e parlamentar. daca institutul nu e independent si nici comisiile care judeca(vezi cazul neaga) degeaba avem teste. voi credeti ca sportivii mor de inima din cauza sedentarismului(daca ingrosi sangele prea mult ai si multe probleme)? sau abidal cancer la ficat din cauza bauturii(daca-l intrebi ce e GW501516 se uita stramb)?

vladutz13
vladutz13  •  10 Aprilie 2013, 23:02

Este bine, francezii lupta impotriva dopajului in ciclism, mi se pare normal sa o faca si in fotbal

Vezi toate comentariile (5)
Comentează