INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA - BRAZILIA 0-0

Incident cu Neymar live! Starul lui PSG, numit „idiot” de cel mai cunoscut comentator brazilian

Incident cu Neymar live! // sursa foto: Imago
Incident cu Neymar live! // sursa foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 12:05 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 13:13

Neymar, o dezamăgire la Barranquilla, a fost singurul care a părăsit terenul imediat după fluierul final al partidei Columbia - Brazilia (0-0), fără să-și mai salute colegii și adversarii. Moment în care s-a auzit reacția comentatorului Galvao Bueno.

După nouă victorii la rând, brazilienii au pierdut primele puncte în această campanie de Mondial în singurul meci în care nu au reușit să înscrie. 0-0 la Barranquilla, în fața Columbiei.

Neymar, 15 pase greșite, cele mai multe

Neymar a dezamăgit. O prestație palidă, plină de erori. A greșit 15 pase, cum nu i se mai întâmplase într-o partidă de preliminarii, și nu a creat mai nimic, fiind aspru criticat de fanii Braziliei pe rețelele de socializare.

Selecționerul Tite i-a luat apărarea: „E un jucător excepțional și așteptările sunt mereu mari de la el, toți vor ca Neymar să facă diferența. Dar acum a fost foarte bine marcat de apărătorii columbieni. Uneori, a avut un dublu marcaj”.

Neymar: „Cred că va fi ultimul meu Mondial”

După meci, un incident a atras atenția. Cum a fluierat arbitrul sfârșitul jocului, decarul s-a îndreptat spre vestiare. Nu a mai rămas nicio clipă pe teren să-și salute colegii și adversarii, cum făcuseră toți coechipierii. Când reporterul Eric Faria a încheiat relatarea acestui episod, s-a auzit în direct un „idiot”. 

Brazilienii susțin că era vocea Galvao Bueno, 71 de ani, cel mai cunoscut comentator din Țara Cafelei. Și el era supărat de reacția lui Neymar.

Decarul auriverde tocmai anunțase într-un interviu pentru postul de televiziune DAZN că turneul final din Qatar 2022 ar putea fi și retragerea lui de la națională: „Cred că va fi ultimul meu Mondial”. Motivând că nu mai are putere psihică de a rezista în lumea fotbalului.

69 de goluri și 49 de assisturiare Neymar în 114 meciuri la naționala Braziliei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Încă o imagine devenită virală » Messi contra tuturor: șapte uruguayeni sunt atenți la el

Real Madrid cere Balonul de Aur pentru Karim Benzema: „Jucătorul nostru spectaculos”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  11 Octombrie 2021, 17:45

" nu mai are putere psihică de a rezista în lumea fotbalului" ??? La chefurile de la Paris mai rezista ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close