INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEMIRSPOR - MALATYA 0-2

Incident șocant sub ochii lui Șumudică în Turcia » Ce i-a făcut Balotelli unui adversar!

Articol de - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 13:42 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 16:05

Mario Balotelli, 31 de ani, atacantul italian de la Demirspor a tras de păr un jucător advers, dar arbitrul nu l-a sancționat, deși a fost avertizat de VAR.

Marius Șumudică a învins la întoarcerea sa în Turcia. Primul meci, prima victorie cu Malatya. I-a ajutat pe galben-negri să învingă (2-0) la Adana o echipă, Demirspor, nou promovată, dar având pe teren jucători ca Balotelli, Belhanda, Birkir Bjarnason sau Gökhan Inler.

Șumudică și jucătorii au cerut ajutorul VAR. Degeaba!

În minutul 7, o scenă șocantă s-a petrecut sub ochii lui. Balotelli a găsit o modalitate neașteptată de a scăpa de marcajul lui Sadik Ciftpinar, stoperul Malatyei. L-a tras de păr!

Cu Sadik întins la pământ, Șumudică și jucătorii săi i-au cerut arbitrului Firat Aydinus să revadă faza. VAR l-a avertizat și el. Dar „centralul" a decis să nu-l sancționeze pe atacantul italian. Nici măcar cartonaș galben. I-a spus doar să se liniștească.

Șumudică, după prima victorie la Malatyaspor

Marius Șumudică, 50 de ani, antrenorul celor de la Yeni Malatyaspor, s-a descătușat după victoria obținută la primul meci oficial cu noua echipă, 2-0 în deplasare la Adana Demirspor.

„Personalitatea mea seamănă cu cea a turcilor. Am o fire agresivă, la fel ca ei. Primul nostru obiectiv e rămânerea în prima ligă, dar nu acesta e obiectivul principal. Vreau să fac fericiți oamenii din Malatya, care au suferit mult în ultimii doi ani.

Astăzi, aceste 3 puncte sunt un cadou de la Șumudică pentru oamenii de aici! Nu e ușor să ridici o echipă care a pierdut 5 jocuri la rând, îmi felicit jucătorii. Mi-a fost dor de Turcia, Șumudică s-a întors!”, a declarat antrenorul român la finalul partidei.

Yeni Malatyaspor ocupă locul 10 în Turcia, având 12 puncte după 9 etape.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Scene uluitoare după Lazio - Inter! Ce a făcut colegul lui Ștefan Radu la final » Arbitrul l-a eliminat instant

Lucescu, supărat foc pe jucătorul său: „Relaxat, superficial” » Ce i-a făcut: „E o lecție pentru el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează