INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

FOTO Incident obscen nemaivăzut, la Madrid. Fotbalistul lui FC Sevilla, agresat sexual de un spectator în timpul meciului!

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 11:09 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 12:30

Lucas Ocampos (29 de ani), extrema lui FC Sevilla, s-a revoltat după ce un fan Rayo Vallecano i-a introdus un deget în anus, în timp ce se pregătea să arunce de la margine. „M-am abținut să ripostez pentru că am două fete acasă și sper să nu li se întâmple într-o zi și lor. Mereu trebuie să apară un tont care să strice spectacolul”, s-a plâns argentinianul.

Un nou incident a avut loc aseară în LaLiga, în timpul meciului Rayo Vallecano - FC Sevilla (1-2). De data asta nu a fost un episod rasist, ci un gest obscen.

 S-a întâmplat la Madrid, în prima repriză a meciului dintre Rayo Vallecano și FC Sevilla. În timp ce se pregătea să repună mingea în joc, la un aut Lucas Ocampos a fost agresat sexual de un suporter al gazdelor în minutul 33, la scorul de 1-1. 

GALERIE FOTO. Momentul în care Lucas Ocampos e victima unui gest mizerabil, în timpul meciului Rayo Vallecano - FC Sevilla

+9 FOTO

Care nu doar că l-a pipăit, ci i-a introdus un deget în anus spre stupoarea sa și a colegilor andaluzi! La acel aut, extrema argentiniană și-a simțit spațiul personal violat și s-a revoltat, după cum scrie Marca. „M-am abținut să ripostez, pentru că am două fete acasă și sper să nu li se întâmple într-o zi și lor. Vă imaginați ce ar fi ieșit dacă acest atac mizerabil era la fotbal feminin!".

Ocampos: „Sper că se vor lua măsurile de rigoare"

Ocampos s-a întors imediat către acel suporter pervers și i-a reproșat gestul mizerabil, apoi i s-a adresat arbitrului Hernandez Maeso și a reclamat incidentul și delegatului lui Rayo. După meci, fotbalistul echipei andaluze a dezvoltat subiectul:

„Sper ca La Liga să ia în serios această problemă, ca și pe cea a rasismului. Nu cred că toți cei de la Rayo sunt așa, mereu ne tratează cu respect, însă tot se găsește un prost să păteze imaginea. Altfel, publicul ne-a tratat foarte bine. Sper că se vor lua măsurile de rigoare împotriva acelui idiot".

Ocampos: „E intolerabil, un incident inacceptabil"

Și clubul vizitator a emis o declarație tranșantă: 

„FC Sevilla acuză profund incidentul ce a avut loc în această zi, în meciul cu Rayo, în care jucătorul nostru Lucas Ocampos a suferit un gest obscen și total nepotrivit din partea unui fan local. Sper că se vor lua măsurile corespunzătoare prevăzute în regulament pentru ca un astfel de comportament să nu se mai repete pe un teren de fotbal. 

Aceste gesturi și comportamente nu ar trebui să fie permise în competiția noastră, dacă vrem să aspirăm să fim cea mai bună ligă din lume. FC Sevilla îi transmite sprijinul său maxim lui Lucas Ocampos, care a dat dovadă de un mare profesionalism și o stăpânire de sine, în ciuda atitudinii inacceptabile a fanului care l-a agresat!"

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Vin zile de foc la UEFA. Ceferin modifică statutul și așteaptă votul pentru a continua ca președinte » Implicarea lui Burleanu + „O revoltă acum ar fi un dezastru
UEFA
Vin zile de foc la UEFA. Ceferin modifică statutul și așteaptă votul pentru a continua ca președinte » Implicarea lui Burleanu + „O revoltă acum ar fi un dezastru"
Iată grupa României din Nations League: Kosovo, din nou la București!
LIGA NAȚIUNILOR
Iată grupa României din Nations League: Kosovo, din nou la București!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
istet10
istet10  •  06 Februarie 2024, 22:20
Postat de IknowNothing pe 06 Februarie 2024, 13:07

Cand atingi in mod intentionat sexual o alta persoana fara consimtamantul acelei persoane este AGRESIUNE SEXUALA. Acum, afland lucrul asta, inceteaza sa mai atingi femeile(in anumite zone) in mijloacele de transport in comun :D

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

malinr
malinr  •  06 Februarie 2024, 15:45
Postat de mr90 pe 06 Februarie 2024, 14:16

Acum sar in sus toti corectii politici, ultra sensibilii si ... altii !

Cum ar fi sa fim toti incorecti politic si sa-ti bagam cate ceva acolo? Un deget, un par, o sticla?

PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  06 Februarie 2024, 14:58

Ce ma impresioneaza cel mai tare la prima imagine este ca persoanele din jur, dar in special fetele din dreapta cadrului, par sa isi doreasca si ele sa repuna mingea in joc... Poftesc si ele la aut! :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează