INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

VIDEO Incident teribil la meciul lui Porto » Un fan a intrat nestingherit pe teren și a atacat doi jucători

FOTO: Captură BT Sport
FOTO: Captură BT Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 19:47 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 19:52

Porto a câștigat în deplasare cu Vitoria Guimaraes, 1-0, într-un meci din etapa #29 din campionatul Portugaliei. Jocul a trecut însă pe plan secund, după ce în minutele de prelungiri, un fan a intrat pe teren și a încercat să lovească doi jucători ai echipei gazdă.

Suporterul a pătruns calm pe teren, nefiind observat de arbitri sau de forțele de ordine, și a încercat să îi lovească cu piciorul pe Rochina și Geny, fotbaliștii Vitoriei Guimaraes.

Un fan a intrat pe teren și a atacat doi jucători ai Vitoriei

Incidentul s-a petrecut în minutul 90+5, la scorul de 1-0 pentru Porto. Suporterul care a pătruns pe teren s-a apropiat mai întâi de Rochina, căpitanul Vitoriei Guimaraes, și l-a lovit cu piciorul, fără ca oficialii să observe. Apoi, fanul a încercat să îl lovească pe Geny, dar acesta a reușit să se ferească la timp.

Se face: „Lewandowski a anunțat noua echipă” » Vestea momentului
MERCATO
Se face: „Lewandowski a anunțat noua echipă” » Vestea momentului

Abia după atacul celui de-al doilea jucător au intervenit forțele de ordine, care l-au escortat pe individ în afara terenului. Meciul s-a reluat și a mai continuat pentru două minute, dar rezultatul a rămas neschimbat. 

Porto, lider în campionatul Portugaliei

FC Porto s-a impus cu 1-0, grație golului din penalty marcat de Taremi, în minutul 36. Atacantul „dragonilor” ar fi putut realiza dubla după o oră de joc, dar a ratat o altă lovitură de la 11 metri. Porto a ajuns la 79 de puncte și rămâne lider. Sporting este pe locul doi, la puncte distanță de echipa lui Conceicao.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mama copilul lovit de Ronaldo a reacționat, după scuzele portughezului: „De ce noi, fani Everton, am merge la un meci al lui United?”

„Asta înseamnă dragostea pentru Ucraina” » Zozulya, dezvăluiri din interiorul familiei: „Soția mea comanda drone din dormitor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează