INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEEDS UNITED

Incredibil! "El Loco" Marcelo Bielsa a plătit amendă clubului Leeds pentru un scandal de spionaj!

Marcelo Bielsa, foto: Guliver/gettyimages
Marcelo Bielsa, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2019 18:35

Argentinianul Marcelo Bielsa a dezvăluit că a plătit amenda primită de Leeds United pentru că un colaborator de-ai săi a spionat un antrenament al lui Derby County, fix înainte de duelul din Championship de pe 10 ianuarie.

"Sancţiunea e una financiară împotriva clubului, nu contra mea, însă eu sunt responsabilul. De aceea am suportat-o din buzunar", a spus managerul argentinian.

200.000 de lire sterline este suma primită de Leeds în afacerea de " spionaj" din Championship și achitată de "El Loco".

  • Leeds e pe locul 3 în liga secundă din Anglia, cu 83 de puncte, la 8 distanță de liderul Norwich City, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.
  • Leeds va intra într-un play-off cu West Brom, Aston Villa și Derby County pentru a stabili a treia formație calificată în Premier League, după Norwich și Sheffield United, duse direct.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează