INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Incredibil! Prin ce trebuie să treacă fanii lui Juventus care vor un tricou cu Ronaldo » Ce s-a întâmplat după transferul lui Cristiano în Serie A

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 13:04

Fanii lui Juventus ce comandă online tricoul lui Cristiano Ronaldo stau la coadă. Datorită lui Cristiano, vânzările de tricouri ale lui Juventus în Europa au crescut în august cu 145,5% față de aceeași lună din 2017.

S-a transferat numai de 5 săptămâni la Juventus, dar impactul comercial este formidabil. Ronaldo a făcut să crească exponențial interesul tifosilor bianconeri, ce au cumpărat tricouri ale campionilor Italiei într-o singură lună, de la magazinele oficiale și online, cât în întregul sezon anterior! Stocul de piese cu numele și numărul lui Cristiano pe spate s-a epuizat de mult, iar pentru a avea unul va trebui să aștepte o lună de la comandă!

Pe 7 în Spania și Marea Britanie

Potrivit unui studiu realizat în Germania, Ronaldo-mania a generat un salt formidabil de 145,5% în vânzarea online a tricourilor echipei lui Allegri în Europa față de aceeași lună din 2017. În Italia și în Austria sunt cele mai căutate, în timp ce în Spania și-n Marea Britanie, tricourile torinezilor și ale starului portughez, cumpărat cu 114 milioane de euro de la Real Madrid, se află pe locul 7. 

6.300.000 €a încasat Juventus doar din vânzarea primului lot de 55.000 de tricouri ale lui Ronaldo, epuizat în 3 săptămâni de la transfer

104euro costă varianta comercială a tricoului lui Cristiano, iar 114,9 euro se achită pentru replica oficială de joc 

Playtech: Tun senzațional dat de Teodora, fiica lui Gigi Becali. Cum a pus mâna pe milioane de euro


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează