INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZAȚII

Incredibil! Un fost coleg al lui Bogdan Stancu riscă 5 ani de închisoare pentru propagandă teroristă

foto: spor.internethaber.com
foto: spor.internethaber.com

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 12:57

Deniz Naki este un fotbalist care evoluează la Amed Sk, în liga a treia din Turcia, și riscă să fie condamnat la 5 ani de închisoare.

Sportivul este acuzat de propagandă teroristă din cauza a 7 postări de pe paginile sale de Facebook și Twitter, care au fost considerate instigatoare de către procurori.

Prin textele scrise, acesta "incita la ură și ostilitate față de un grup care are alte caracteristici religioase", au precizat procurorii, conform presei din Turcia.

Nu este prima dată când Naki are probleme de acest gen. Anul acesta a fost suspendat 12 etape de Federația Turcă de Fotbal. A fost acuzat de "propagandă ideologică", în timpul unui meci de cupă împotriva celor de la Bursaspor.

În sezonul 2013/2014, Deniz Naki a fost coleg cu Bogdan Stancu la Genclerbirligi. A părăsit echipa după ce a fost atacat de un grup de ultranaționaliști turci.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  06 Octombrie 2016, 15:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  06 Octombrie 2016, 15:18

Altă mostră de *** "jurnalistic" marca jesepe! Şi iată de ce: 1. Ce văd proştii ăştia atît de "incredibil" în băgarea la zdup a unui derbedeu infractor? 2. Conform tradiționalului lichelism fecesebist, "ştirea" trebuia neapărat să aibă legătură cu clona. 3. O mai expresivă afinitate cu acest club abuziv şi penal nici că putea exista! Pe mîna voastră veți muri, ambuscaților!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează