INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Inevitabilul s-a produs! Ryan Giggs a plecat de la Manchester United după aproape 29 de ani! Mesaj pentru Jose Mourinho

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 16:14

Ryan Giggs pleacă de la Manchester United, unde se află de la vârsta de 14 ani. Au trecut 29 de ani de când galezul a călcat pentru prima dată pe Old Trafford.

Clubul a oficializat mutarea, Giggs nefăcând parte din stafful lui Jose Mourinho. Acesta urmează probabil să-și caute un club unde să activeze ca principal.

"După 29 de sezoane la Manchester United ca jucător și antrenor secund, cred că a venit timpul să las locul tinerilor, care vin cu mai mult entuziasm. Manchester United nu mai poate aștepta, acest club are mereu nevoie de rezultate.

Cred că e o decizie corectă să plec de la acest club, care mi-a marcat viața. N-a fost ușor să iau această decizie. Am o grămadă de amintiri frumoase de aici și multe experiențe de viață.

Am planuri pentru viitor. Am fost norocos să am lângă mine doi mentori, doi oameni uriași. Mă refer la Sir Alex Ferguson, alături de care am petrecut cea mai mare parte a vieții mele și de la care am învățat enorm. Rămâne cel mai mare manager de fotbal pentru mine. Nu trebuie să uit de Louis Van Gaal, al cărui CV vorbește de la sine.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor alături de care am lucrat. Rezultatele reflectă munca pe care am dus-o aici. Vreau să-l felicit pe Jose Mourinho pentru că a fost numit la cel mai mare club din lume. Sunt puțini manageri care au reușit la cel mai înalt nivel, iar Jose e unul dintre ei.

Sunt convins că fanii îl vor primi bine. Vreau să le mulțumesc fanilor. E extrem de greu să îmi iau la revedere de la el. Am iubit fiecare minut aici, atât ca jucător, cât și ca antrenor secund. Vă mulțumesc. Este timpul pentru un nou capitol și pentru o nouă provocare", a zis Ryan Giggs pentru site-ul oficial al clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează