INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Inevitabilul s-a produs » Slaven Bilici, demis de la West Ham după ce a lăsat echipa în zona retrogradării » Cine va fi noul antrenor al "ciocănarilor"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 18:44

Slaven Bilici a fost demis din funcţia de manager al lui West Ham United, clubul considerând că "este necesară o schimbare pentru ca echipa să avanseze şi să îşi atingă obiectivele", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al "ciocănarilor".

Conform presei engleze, David Moyes va prelua postul rămas vacant. 

Croatul în vârstă de 49 de ani a preluat formaţia londoneză în 2015, iar la capătul primului sezon a lăsat-o pe West Ham pe un mulţumitor loc 7 în Premier League.

Nici sezonul ce avea să urmeze nu a fost unul rău, încheind pe poziţia 11. Totuşi, trupa lui Bilici a început dezamăgitor stagiunea actuală, acumulând doar 9 puncte în cele 11 runde şi clasându-se pe loc retrogradabil, 18. Singurul plus pentru West Ham în acest sezon este calificarea în sferturile Cupei Ligii Angliei, după ce a trecut surprinzător de Tottenham, scor 3-2.

"Nu există resentimente, sunt mândru de ceea ce am realizat aici. Nu am început acest sezon crucial bine, iar aşa cum se întâmplă la multe cluburi din Europa, managerul este cel care plăteşte acest preţ. Este o decizie logică", a declarat Bilici după ce a părăsit baza de pregătire a lui West Ham, potrivit BBC.

 

109 partide
partide a strâns fostul selecţioner al Croaţiei pe banca lui West Ham, acesta acumulând 42 de victorii, 30 de remize şi 37 de înfrângeri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează