CAMPIONATE  ·  ARIS - PAOK 202

Înfiorător! Un fan bulgar venit la Salonic să o susțină pe Aris a fost ucis de ultrașii lui PAOK!

Articol de — Luni, 06 Ianuarie, 11:05

Un suporter al lui Botev Plovdiv a murit călcat cu mașina în timpul incidentelor declanșate după derbyul câștigat cu 4-2 de Aris în fața lui PAOK Salonic. 

Mai mulți fani ai lui Botev Plovdiv veniseră la Salonic special pentru acest derby. Echipa lor e înfrățită cu Aris, au vrut să-i susțină pe galben-negri la 4-2 cu PAOK. 

Au scăpat din incidentele de sâmbătă seară. Dar duminică, la câteva ore de startul meciului direct din campionatul de baschet, PAOK - Aris, alte lupte de stradă au fost declanșate în centrul orașului. Și unul dintre bulgari a fost ucis de ultrașii galben-negri. Călcat cu mașina! Avea 28 de ani.

Alți doi suporteri bulgari au ajuns la spital, însă rănile nu le-au pus viața în pericol. Potrivit presei elene, poliția a arestat 14 suspecți. 

Ultrașii lui Aris au postat un mesaj pe Facebook: „Rest in peace”.

Vezi și: 

ARIS - PAOK 4-2 // VIDEO Show pirotehnic incendiar la derby-ul orașului Salonic: stadionul „a luat foc” în startul meciului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1