INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Informații despre Cristiano Ronaldo din vestiarul lui Juventus: "M-a surprins"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 18:44

Columbianul Juan Cuadrado povestește lucruri din vestiarul celor de la Juventus Torino. Cristiano Ronaldo a reușit deja să se impună drept un lider în vestiarul campioanei Italiei. 

"Îmi place mult la Torino. Îmi place orașul, atmosfera din vestiar. Ne ajută mult și rezultatele.

Venirea lui Cristiano ne-a impulsionat. Știam deja cât de profesionist este. E un om special, cu o inimă mare. Învățăm în fiecare zi câte ceva de la el. De la foamea continuă de trofee, la dorința arzătoare de a marca.

M-a surprins felul lui simplu de a fi. Este un om obișnuit în afara terenului. Pentru mine este o onoare să împart același vestiar cu el. Are un program pe care îl respectă cu sfințenie. Petrece ore suplimentare în sala de forță.

Cred că anul acesta putem câștiga toate trofeele puse în joc. Dacă rămânem cu picioarele pe pământ și suntem serioși, avem șanse mari și la Champions League", a declarat Cuadrado pentru Marca.es.

100.000.000 €a plătit Juventus Torino pentru Ronaldo în această vară. Pentru Cuadrado au plătit 20 de milioane, în 2017, de la Chelsea

Vezi și: Juventus încearcă încă o lovitură pe piața transferurilor » Un star de la Barcelona lângă Ronaldo!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  18 Noiembrie 2018, 09:49

Aflam si noi adevaruri despre marele Ronaldo. Si nu din 'gura presei' ci de la colegi, amici, alti oameni decat cei din imediata apropiere.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează