INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Inginerie marca Borussia Dortmund: cum face rost de bani pentru Witsel + transfer major în Premier League

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 11:01

Borussia Dortmund l-a împrumutat 2 ani pe André Schürrle la Fulham, care-i suportă salariul de 7 milioane pe sezon, dar nu va avea drept de cumpărare. În locul lui, BVB l-ar aduce pe belgianul Axel Witsel din China.

În 2016, a plătit 30 de milioane de euro, cumpărându-l de la Wolfsburg. Dar Dortmund n-a fost mulțumită de André Schürrle în 2 ani și s-a decis să scape de salariul său mare, 7 milioane euro pe sezon.

A și găsit client în Premier League: nou promovata Fulham îl ia împrumut până în 2020, dar nu va avea și drept de cumpărare. Poate londonezii îl vor relansa pe atacantul cu 3 goluri și 9 assisturi în 33 de meciuri din Bundesliga la BVB.

Renunță la 10 milioane?

Noul antrenor al galben-negrilor, Lucien Favre, l-a anunțat pe Schürrle să-și caute echipă, pentru că nu intra în planurile sale. Succesorul lui Stöger speră să completeze echipa cu Axel Witsel.

Mijlocașul belgian de 29 de ani mai are contract doar în acest sezon cu Tianjin Quanjian, dar chinezii cer 20 de milioane. Dortmund e dispusă să-l transfere cu banii "salvați" din salariul lui Schürrle. Mai greu va fi cu contractul vicecampionului mondial, ce câștigă 18 milioane anual. Dacă vrea în Europa, trebuie să-și reducă pretențiile la 8 milioane!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
mioriticul
mioriticul  •  26 Iulie 2018, 11:40

Daca ar fi croat si nu belgian, poate ar fi si vicecamion mondial. „Injinerule“ jesepist anonim!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează