INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Îngrijorare pentru „Kaiserul” Germaniei: „Lui Franz Beckenbauer nu-i e bine”

Franz Beckenbauer în iulie 2022, alături de fiul lui, Joel / foto: Imago Images
Franz Beckenbauer în iulie 2022, alături de fiul lui, Joel / foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2023 17:54 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 20:07

Fratele Walter a dezvăluit într-un documentar TV că sănătatea legendarului Franz Beckenbauer, 78 de ani, este tot mai precară: „Dacă aș spune acum că e bine aș minți”.

Vești tot mai îngrijorătoare despre legendarul Franz Beckenbauer. În vârstă de 78 de ani, fostul internațional și selecționer al Germaniei, „Der Kaiser”, cum l-au poreclit suporterii, s-a retras complet din viața publică, din cauza sănătății tot mai precare.

MM Stoica, enervat de jucătorul care a spus că n-ar accepta să vină la FCSB: „Nu l-a chemat nimeni!”
FCSB
MM Stoica, enervat de jucătorul care a spus că n-ar accepta să vină la FCSB: „Nu l-a chemat nimeni!”

Starea de sănătate a lui Franz Beckenbauer e tot mai precară

Iar fratele său n-are vești bune pentru fani. Într-un documentar intitulat „Beckenbauer”, ce urmează a fi difuzat de postul național ARD, Walter a dezvăluit: „Dacă aș spune acum că este bine, atunci aș minți și nu-mi place să mint. Nu se simte bine. Acum are o zi mai bună, mâine una proastă”. 

În august, Lothar Matthaus, fost internațional, și Christoph Daum, fost selecționer al României, își exprimaseră la rându-le îngrijorarea.

„Îi dorim toată sănătatea, să redevină cel de altădată, cu energia lui. Sperăm că va fi bine din nou. Franz a spus întotdeauna că sănătatea este cel mai important lucru în viață. În acest moment nu-i merge bine”, spunea atunci Matthaus.

Christoph Daum vrea să-l viziteze pe Franz Beckenbauer la Salzburg

Daum, bolnav de cancer, este mereu în contact cu soția lui Beckenbauer, Heidi: „Facem schimb de informații. Apoi îmi dă feedback despre cum se descurcă Franz”.

El vrea să-l viziteze Beckenbauer la Salzburg: „Vreau să îi ofer lui Franz acest sprijin, această încurajare, care de fapt este foarte bună și pentru mine, să-i spun: «Ceasul tău încă n-a sosit. Încă avem nevoie de tine»”.

Infarct ocular, probleme serioase cu inima

Kaiserul fotbalului german seconfruntă cu probleme de sănătate de mai mulți ani. Într-un interviu acordat revistei „Bunte”, în 2022, el a dezvăluit: „Am avut un așa-zis infarct ocular la un ochi. Din păcate, nu mai văd nimic cu dreptul. Dar mă descurc.

Și trebuie să fiu atent cu inima”. Semnificativ în ceea ce privește sănătatea sa, Beckenbauer nu face nicio declarație de actualitate în noul documentar ARD. Vorbesc despre el coechipierii de la Mondialul 1974 și internaționalii pe care i-a condus la titlul mondial în 1990, ca selecționer.

Mai puteți citi:

Dispută între coloși pentru Barcelona! Americanii vor să reducă cheltuiala, nemții plusează: „Relația e din ce în ce mai tensionată”

Titularul naționalei, dorit de o echipă de top 5 din Serie A! Gazzetta dello Sport scrie: „El este alesul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  29 Decembrie 2023, 01:07

"Lasa maica, ca de nefăcut nimic n-a murit nimeni. "

Vezi toate comentariile (1)
Comentează