INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Iniesta, despre Balonul de Aur: ”Nu e o insultă locul 5 al lui Messi”

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2018 16:17

Andres Iniesta (34 de ani) a comentat rezultatul votului pentru Balonul de Aur. Legenda Barcelonei opinează că Leo Messi este în continuare cel mai bun fotbalist al planetei. 

Odată ce sezonul s-a încheiat în Japonia, echipa sa Vissel Kobe clasându-se pe 10 în prima ligă niponă, Andrés Iniesta s-a întors în Spania și nu a pierdut ocazia de a reveni la Barcelona, clubul unde a jucat 16 ani.

Magicianul din Fuentealbilla a vorbit despre locul 5 ocupat de Leo Messi (foto) în ierarhia Balonului de Aur: "Nu e o insultă, chiar dacă pentru mine va fi mereu primul. Totuși, ar fi urât să afirm că trofeul lui Modric e o nedreptate. A făcut un sezon uriaș".

Iniesta a comentat pentru Marca și situația lui Ousmane Dembélé, care continuă să întârzie la antrenamente, încălcând regulile la clubul blaugrana: "Să nu-l omorâm pe Dembélé! Mai întâi, să-l ajutăm să corecteze aceste erori".

Vezi și: 

Șefii Barcelonei s-au săturat! Amendă record pentru Ousmane Dembele!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close