INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJUTOR

Inimă de aur » Milik plătește operația unui jucător polonez! Ambii au suferit aceeaşi accidentare

FOTO:Guliver/GettyImages
FOTO:Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2017 12:47

Arkadiusz Milik, atacantul lui Napoli, îi dă 20.000 de euro lui Konrad Nowak, de la Gornik Zabrze, pentru o intervenție la ligamentele încrucișate. Arkadiusz a suferit deja una la fiecare genunchi!

Polonezul știe ce înseamnă să ai ghinion și să-ți rupi genunchiul. Chiar de două ori în interval de un an. Atacantul, aflat în recuperare, a sărit în ajutorul unui conațional, care a pățit aceeași accidentare la ligamentele încrucișate: s-a oferit să suporte integral costurile intervenției chirurgicale pentru Konrad Nowak.

Jucătorul lui Napoli l-a invitat la Villa Stuart din Roma, unde s-a operat și el la ambii genunchi, asigurându-l pe mijlocașul ofensiv de 22 de ani al lui Gornik Zabrze că îi va plăti cei 20.000 de euro necesari. Fost internațional U20 al Poloniei, Nowak nu dispune de resursele financiare pentru a face intervenția și recuperarea aferentă.

2.500.000 € este salariul net anual pe care îl încasează Milik la Napoli până în 2021

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează