INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Inka, după Imke. Prima femeie-antrenor la o echipă masculină în primele 4 ligi!

Inka Grings
Inka Grings

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 10:52

Inka Grings, 40 de ani, a fost numită la Straelen (D4). În ianuarie, Imke Wubbenhorst, 30 de ani, era anunțată pe banca lui Cloppenburg (D5): „Fac selecția în funcție de mărimea penisului”.

Femeile antrenor devin tot mai apreciate în fotbalul masculin. Și continuă să avanseze de la o ligă la alta în Germania.

În ianuarie, Imke Wubbenhorst, în vârstă de numai 30 de ani, era aleasă de BV Cloppenburg (D5), fiind prima femeie care antrenează în primele cinci ligi. Și, chiar de la întâia conferință, a devenit cunoscută în lumea întreagă.

În fața unei întrebări sexiste, a replicat cu o glumă redată de toate ziarele. "Ai o sirenă cu tine pentru a-i avertiza pe jucători să se îmbrace repede când apari în vestiar?", a vrut să afle un reporter.

„Bineînțeles că nu. Sunt profesionistă. Fac selecția după mărimea penisului”, a răspuns ea.

În aprilie, Inka Grings mai face un salt. Este prima femeie ce pregătește o formație masculină de liga a patra. La 40 de ani, e tehnicianul lui SV Straelen.

"Inka va impulsiona echipa cu energia ei. O cunosc de 20 de ani", e bucuros Hermann Tecklenburg, președintele micuțului club din landul Renania de Nord/WestfaliaTecklenburg este soțul Martinei Voss-Tecklenburg, selecționerul naționalei feminine. Iar Grings a jucat 16 ani pentru Germania. 

96 de selecțiiare Inka Grings pentru naționala Germaniei, marcând 64 de goluri

12 trofee individualea cucerit Grings, declarată de trei ori jucătoarea anului în Germania

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
novacbabba
novacbabba  •  03 Aprilie 2019, 17:12
Postat de cneius pe 03 Aprilie 2019, 11:24

Intrebare sexista ??? Sinteti nebuni, a fost o intrebare de bun simt!!! Astea sint vremurile si vin altele si mai "bune"...***.

Tu trebuie sa ai probleme mari cu femeile,barbate! De ce le urăști? Orice zice unu,altul,chiar dacă e sexist, pentru tine e de bun simt. Nu te mai comporta ca și o victimă,ca o sa creadă lumea ca ești o " (***)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  03 Aprilie 2019, 11:37

Exista o modalitate simpla prin care sa o faci sa nu mai intre in vestiar...

dakesis
dakesis  •  03 Aprilie 2019, 11:32

foarte bine! la mai mare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close