INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Presa din Franța scrie că PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe

Rafael Leao, în tricoul lui AC Milan / FOTO: Imago Images
Rafael Leao, în tricoul lui AC Milan / FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2024 23:18 / Actualizat duminica, 28 ianuarie 2024 23:52

PSG se pregătește de scenariul în care Kylian Mbappe (25 de ani) nu va accepta prelungirea contractului scadent în vara acestui an. Rafael Leao (24 de ani) de la AC Milan este jucătorul ales de conducerea parizienilor.

Jurnalistul publicației franceze Telefoot, Saber Desfarges, a dezvăluit că lidera din Ligue 1 își dorește să îl aducă în „Hexagon” pe Leao, care evoluează la AC Milan pe același post cu Mbappe, respectiv pe cel de extremă dreapta.

Presa din Franța scrie că PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe

Suma uriașă pe care trebuie să o plătească PSG

Mai mult decât atât, sursa citată precizează că Leao este ținta numărul 1 a conducerii celor de la PSG în perioada de mercato de iarnă.

Oficialii campioanei Franței vor trebui însă să achite o sumă uriașă, chiar și pentru posibilitățile lor: 175 de milioane de euro, clauza de reziliere trecută în contractul starului lusitan.

Rafael Leao, decarul lui AC Milan, campion în Serie A cu „diavolii” în sezonul 2021-2022, este unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul european al ultimilor ani. Din 2019, de când a ajuns la Milan de la Lille, a marcat 49 de goluri și a oferit 42 de pase decisive pentru „rossoneri” în 189 de meciuri oficiale.

Kylian Mbappe ar fi ales Real Madrid, dar nu îi ies socotelile cu Perez

Revista germană Sport Bild scrie că anunțul transferului lui Kylian Mbappe la Real întârzie din cauza banilor. Atacantul francez vrea 70 de milioane de euro salariu și o primă de instalare de 125 milioane de euro. Madridul e de acord cu prima, dar salariul propus e de 25 de milioane.

Lui Kylian Mbappe îi expiră în vară contractul cu Paris Saint-Germain și a decis să nu mai prelungească. Revista germană Sport Bild anunță că francezul s-ar fi hotărât și asupra următorului club: Real Madrid.

Oficializarea înțelegerii dintre internaționalul în vârstă de 25 de ani și gruparea blanco întârzie însă, iar nemții susțin că motivul îl reprezintă banii. Între solicitările lui Mbappe, reprezentat de mama sa, Fayza Lamari, și ceea ce-i oferă președintele Realului, Florentino Perez, este încă o foarte mare diferență.

Astfel, după ce a renunțat la bonusuri de 70 - 80 de milioane de euro, pe care le avea de încasat de la PSG, jucătorul vrea un salariu de 70 de milioane de euro anual și, întrucât vine ca jucător liber, o primă de instalare cifrată la aproximativ 125 de milioane de euro.

Ceea ce, în condițiile unui contract pe 5 sezoane, înseamnă în jurul a 475 de milioane de euro, un pachet considerat prea mare de președintele Realului, Florentino Perez.

Omul de afaceri în vârstă de 76 de ani este de acord cu prima, însă la salariu nu vrea să-i dea mai mult de 25 de milioane de euro pe sezon. Ceea ce pe Kylian l-ar face oricum cel mai bine plătit jucător din lotul Realului.

VIDEO Gestul frumos al lui Kylian Mbappe, după ce a lovit accidental o suporteră cu mingea

Citește și:

PSG a făcut un transfer de 20 de milioane de euro » Brazilianul de mare viitor, confirmat oficial
PSG
PSG a făcut un transfer de 20 de milioane de euro » Brazilianul de mare viitor, confirmat oficial
Mihai Rotaru a mers în vestiar, imediat după eșecul cu FCSB, apoi a făcut anunțul: „Din acest moment, doar asta mă interesează”
CSU Craiova - FCSB 0-3
Mihai Rotaru a mers în vestiar, imediat după eșecul cu FCSB, apoi a făcut anunțul: „Din acest moment, doar asta mă interesează”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează