INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Înlocuitor surpriză pentru Ancelotti la Milan: brazilianul Leonardo

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2009 00:00

Antrenorul lui AC Milan, Carlo Ancelotti, este foarte aproape de o plecare la Chelsea Londra, iar acesta poate fi înlocuit de luni de fostul fotbalist al formaţiei, brazilianul Leonardo Nascimento de Araujo, potrivit ediţiei online a Gazzetta dello Sport.

"Invenţia lui Berlusconi se cheamă Leonardo", scrie sursa citată, care precizează că noul antrenor, în vârstă de 39 de ani, va fi prezentat oficial luni, deşi acesta nu a mai antrenat nicio echipă şi trebuie să mai efectueze şi alte cursuri pentru a obţine licenţa necesară pregătirii unei echipe din Serie A.

Viitorul tehnician ar putea fi asistat de Mauro Tassotti, iar Filippo Galli se va ocupa de echipa de tineret.

Brazilianul a ocupat la Milan funcţia de director sportiv, fiind şi fotbalist la gruparea italiană timp de câteva sezoane. El a mai evoluat la cluburi precum Valencia, PSG sau Sao Paulo.

Pentru funcţia de antrenor la AC Milan au mai fost vehiculate numele lui Rijkaard, Spalletti sau Van Basten.

Gruparea italiană ocupă locul 3 în campionat, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Juventus Torino.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  30 Mai 2009, 18:33

Mda...cred si eu ca Belusconi s-a inspirat de la Barcelona,dar e greu de crezut ca rezultatele vor fi aceleasi.Guardiola dispunea si de jucatori de super clasa,unde mai pui ca din propria initiativa a vrut sa renunte la Ronaldinho ,Deco chiar si Eto'o.Cine stie,poate va reusi si Leonardo ceva frumos,mai ales ca si Milanul are un centru de juniori tare,si poate vor schimba strategia cu jucatorii la final de cariera,chiar daca l-au cedat pe Gourcouf.

 •  29 Mai 2009, 13:46

Berlusconi chiar crede ca oameni ca Guardiola,care sa castige tot din primul sezon se nasc in fiecare zi ...Leonardo este o inventie,dar mai degraba proasta.Forza Inter !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează