INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Înlocuitor surpriză pentru Iker Casillas » Real Madrid pregăteşte un transfer după gafele spaniolului la CM

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 15 iunie 2014 13:48

Gafele lui Iker Casillas i-au convins pe şefii de la Real Madrid să-i caute înlocuitor. Cotidianul portughez A Bola scrie că spaniolii s-au orientat către Jan Oblak, de la Benfica.
Slovenul de 21 de ani a impresionat la Benfica, fiind titular în finala Europa League cu Sevilla şi e considerat de spanioli un portar care poate progresa enorm. De serviciile sale s-ar fi interesat şi Atletico Madrid, care caută un înlocuitor pentru Courtois, în cazul în care Chelsea nu-l va mai împrumuta din nou pe belgian.

Oblak este rezerva lui Artur Moraes la Benfica şi are deja 3 selecţii şi la naţionala Sloveniei. Campioana Portugaliei l-a adus din 2010 pe portarul crescut la Olimpija Ljubljana, dar l-a împrumutat pînă în acest sezon la alte echipe din campionatul intern.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  15 Iunie 2014, 18:05

WOW ! Si eu am auzit ca Barcelona cauta inlocuitori pentru Pique, Xavi si Iniesta pentru meciul dezastruos... Mai mult, se pare ca si Shakira i-a gasit inlocuitor lui Pique, se pare ca a fost vazuta la un drive-in impreuna ca Bercea Mondialul.... Terminati cu articolele astea care dau in jucatorii Realului, in timp ce fufele de la Barca nu le vedeti... au fost toti varza, toata apararea, de la Ramos la Pique si pana la mijlc, la Alves si Xavi... echidistantilor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează