INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO „Negru de rahat!” » Înregistrarea compromițătoare a scandalului de rasism din Spania: ce urmează

Pe transmisiunea internațională a meciului Cadiz - Valencia 2-1 se aude cum Juan Cala, fundașul gazdelor, folosește o apelare rasistă la adresa lui Mouctar Diakhaby. +13   FOTO
Pe transmisiunea internațională a meciului Cadiz - Valencia 2-1 se aude cum Juan Cala, fundașul gazdelor, folosește o apelare rasistă la adresa lui Mouctar Diakhaby.

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 22:14 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 22:46

Pe transmisiunea internațională a meciului Cadiz - Valencia 2-1 se aude cum Juan Cala, fundașul gazdelor, folosește o apelare rasistă la adresa lui Mouctar Diakhaby.

Clipul, aparținând unei televiziuni britanice, a fost publicat pe Twitter. „Negru de rahat, o să începi să plângi?”, i-a strigat Cala stoperului de la Valencia. Momentul este citat și de publicația spaniolă Mundo Deportivo, care validează înregistrarea ca fiind una reală.

  • derapajul lui Cala poate fi ascultat în acest videoclip, pe fundalul sonor, la minutul 0:13. 

Dacă va fi găsit vinovat în mod oficial, Cala riscă o sancțiune cruntă: între doi și 5 ani de suspendare! Plus o amendă cuprinsă între 18.000 și 90.000 de euro.

Valencia a ieșit de pe teren cu Cadiz

Fundașul francez Mouctar Diakhaby acuză că a fost victima unui atac rasist, în meciul dintre Cadiz și Valencia, scor 2-1. Coechipierii lui au ieșit de pe teren în semn de protest. Meciul a fost întrerupt timp de 25 minute, apoi reluat.

În minutul 32, la scorul de 1-1, Diakhaby a refuzat să mai rămână pe gazon, acuzându-l pe fundașul Juan Cala de rasism. Colegii de la Valencia au fost de partea lui și au abandonat meciul. După 25 minute, partida s-a reluat, dar fără Diakhaby.

+9 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Noua idee tactică a lui Guardiola, analizată cu umor de Panduru: „Ce trend? Vreți să îi nenorocească pe toți, toți slabii să îl copieze?”

Echipamentul României, controversat? :D N-ai văzut cum arată noul tricou al lui Inter! Poate fi interzis

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
cky33
cky33  •  07 Aprilie 2021, 15:53

Suspendarea maxima ar fi de vreo 5 etape la prima abatere si 15 etape daca e recidivist. Astia sunt platiti in milioane de euro, cine e *** sa piarda atatia bani?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cky33
cky33  •  07 Aprilie 2021, 15:53

Hai sa fim seriosi. Daca lovesti un arbitru iei 6 luni si daca esti rasist stai 5 ani pe tusa?

joscenzura
joscenzura  •  07 Aprilie 2021, 14:53

2 si 5 ani de suspendare pentru ce?? Pt o injuratura?? Mi se pare mai grav cand se leaga de mame decat asta. Lume de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close