INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MOMENT

Întâlnirea cu Diego Maradona care l-a fascinat pe Marius Lăcătuș: „A început să cânte și m-a invitat să ieșim”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 decembrie 2019 12:37

Marius Lăcătuș (55 de ani), fostul mare jucător al Stelei, a rememorat un episod petrecut în perioada în care juca la Real Oviedo, în Spania. 

Pe când evolua la Fiorentina, Lăcătuș l-a avut adversar pe legendarul Diego Maradona, care evolua la FC Sevilla, iar contactul cu marele fotbalist argentinian a rămas întipărit în memoria „Fiarei”: 

„Când juca Maradona la Sevilla ne-am întâlnit, iar el mi-a fredonat un cântec al suporterilor Fiorentinei. Am rămas surprins atunci, ştiţi cum e. Maradona era Maradona, era şeful. Iar faptul să şi-a amintit de mine m-a surprins plăcut. Este, totuşi, o personalitate. A fost, este şi sunt convins că va rămâne o personalitate. 

M-a întrebat ce program am seara, după joc, dacă mi-ar face plăcere să ne vedem, să luăm masa. Probabil a fost vorba despre percepţia lui despre mine din Italia, nu ştiu. Pentru că nu m-am întâlnit de prea multe ori cu el”, a rememorat Lăcătuș, la TV Digi Sport. 

  • foto: Guliver/Getty Images

Vezi și: 

Marius Lăcătuș îl caracterizează pe Dan Petrescu și speră la un miracol în „dubla” cu Sevilla: „La modul în care pregătește jocurile, am putea vedea surpriza”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bogat
bogat  •  19 Decembrie 2019, 17:09

Ce varza de articol. In traducere ar vrea sa spuna ca in '92/'93, pe cand Lacatus juca la Oviedo si Maradona la Sevilla in Primera Division au avut meci direct. Maradona i-a fredonat imnul Fiorentinei, semn ca si-a adus aminte de Lacatus din perioada in care amandoi jucau in Serie A in Italia ('90/'91), respectiv Lacatus la violeti si Maradona la Napoli.

gicanu77
gicanu77  •  19 Decembrie 2019, 16:15

uaileu, ce poveste iemotionanta. mai ai de astea, spuse pe jumatate?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close