INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - AC MILAN 4-2

INTER - AC MILAN 4-2, FOTO + VIDEO // Nerazzurrii, revenire senzațională în Derby della Madonnina! Avem un nou lider în Serie A

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2020 17:24

Inter a învins-o pe AC Milan, scor 4-2, în derby-ul etapei cu numărul 23 din Serie A. La pauză, echipa lui Conte era condusă la două goluri diferență, dar repriza secundă a fost una de poveste pentru fanii gazdelor. 

Clasamentul LIVE din Serie A

După prima repriză în care AC Milan a condus cu 2-0, prin golurile semnate de Rebic ('40) și Ibrahimovic ('45+1), echipa antrenată de Antonio Conte și-a revenit fantastic după pauză.

Astfel, până în minutul 70, nerazzurrii conduceau deja cu 3-2. Brozovic ('51), Vecino ('53), De Vrij ('70) și Lukaku ('90+3) au dus-o pe Inter pe primul loc al clasamentului din Serie A, la egalitate de puncte cu Juventus (54), însă cu un golaveraj mai bun. Campioana Italiei en-titre a pierdut surprinzător în această rundă, scor 1-2 la Verona.

În această seară a avut loc episodul cu numărul 225 din derby-ul AC Milan - Inter. La „general" conduce Inter, cu 82 de succese, față de cele 76 ale „verișorilor". În Serie A, dominația nerazzurrilor e și mai evidentă, 74-62 raportul victoriilor.

FINAL » Inter - AC Millan 4-2

  • Au marcat: Brozovic '51, Vecino '53, De Vrij '70, Lukaku '90+3 / Rebic '40, Ibrahimovic '45+1

Vezi AICI Live + Statistici

+4 FOTO

Inter - AC Milan, echipele de start

Inter (3-5-2): Padelli - Godin, De Vrij, Skriniar - Candreva, Barella, Brozovic, Vecino, Young - Lukaku, Sanchez
Antrenor: Antonio Conte

AC Milan (4-4-2): Donnarumma - Conti, Kjaer, Romagnoli, Hernandez - Castillejo, Kessie, Bennacer, Rebic - Calhanoglou, Ibrahimovic
Antrenor: Stefano Pioli

vezi și:

Romelu Lukaku vrea să se răzbune pe Ibrahimovic pentru o „aroganță” din vremea când erau colegi la United

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
deusdat
deusdat  •  10 Februarie 2020, 12:56

Ofsaid clar înainte de golul lui Vecino.

deusdat
deusdat  •  10 Februarie 2020, 12:51

Forza Inter!

magic4ever
magic4ever  •  10 Februarie 2020, 09:54
Postat de vlad.dracul. pe 10 Februarie 2020, 01:10

Dă-o dracului, dacă ăsta n-a fost 2 pauză 1 final pentru mafia pariurilor, atunci... Era să crape inima-n mine în prima repriză, nerazzurri mei n-au jucat nimic, bă da' nimic, de parcă atunci se vedeau prima oară-n viaţă, nu ştiau nici să stea în teren, parcă revedeam meciurile cu Juve, de la Dortmund şi dubla manşă cu Barça, o echipă serioasă le-ar fi dat 4... Noroc că ăştia de la Milan sunt subţiri rău de tot. Iar Conte, nimic, nicio reacţie. Condus cu 2-0 de o echipă foarte limitată, stătea liniştit şi-şi îndesa cipilica-n cap. Iar după pauză, iese cu aceeaşi ratoni, numa' că, şoc şi groază, ăştia îşi aduc aminte subit că ştiu totuşi fotbal şi se apucă să-l şi joace... Iar rezultatul s-a văzut. Da' după meciu' ăsta nu-mi mai trebuie nimic, renunţ să mă mai uit la fotbal, dă-l dracului...

Nu se face blat niciodata la un Inter-Milan,este prea mare rivalitatea...Milan a inceput sa joace mult mai bine de cand a revenit Ibrahimovi,era bun si la Inter...si eu sunt interist si m-a scos pe o gramada de bilete cu 1 pauza/1 final sau x pauza 1 final...bine ca au castigat pana la urma si mi-au iesit biletele cu victorie Inter:)Campionatul asta se joaca, Juventus nu mai domina ca in anii trecuti cu mediocrul Sarri,o sa vina si meciurile din UCL si o sa mai menajeze titularii, o sa mai piarda puncte Juventus...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează