INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - AC MILAN 1-0

INTER - AC MILAN 1-0 // Deznodământ dramatic în Derby della Madonina: golul victoriei a venit în prelungiri!

FOTO: REUTERS +19   FOTO
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 23:44

Inter a câștigt în prelungiri derby-ul cu AC Milan, 1-0, golul izbăvitor fiind reușit de Mauro Icardi, în prelungirile partidei.

Derby-ul, dominat de la un capăt la celălalt de Inter, a fost animat în start de scenografiile impresionante ale celor două galerii.

Echipa lui Luciano Spalletti a avut cele mai mari ocazii în prima repriză: mai întâi, golul lui Icardi din minutul 12 a fost anulat corect pe motiv de ofsaid. Ulterior, în minutul 34, De Vrij a lovit bara porții lui Donnarumma.

Inter a dat lovitura în al doilea minut al prelungirilor, când Mauro Icardi s-a demarcat viclean, s-a înălțat superb și a reluat imparabil, cu capul, centrarea venită de la Vecino (VIDEO cu golul + cele mai tari faze ale meciului).

După 9 etape, Inter e pe locul 3, cu 19 puncte, la doar două lungimi de ocupanta locului doi Napoli. Juve e lider, cu 25 de puncte, în timp ce AC Milan, marea învinsă a derby-ului, se află pe un incredibil loc 12, cu 12 puncte.

Vezi și:  FOTO Ionuț Radu, mesaj special pentru Cristiano Ronaldo după Juventus Torino - Genoa, 1-1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  22 Octombrie 2018, 12:01

Inter a meritat sa castige derby-ul orasului Milano, a fost la toate capitolele peste gluma de AC Milan....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează