INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mourinho, derapaj în vestiar, după eliminarea din Cupa Italiei: „N-aveți c***e. Duceți-vă în Serie C!”

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de - Publicat joi, 10 februarie 2022 12:47 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 13:10

Jose Mourinho, managerul Romei, și-a criticat dur echipa după eliminarea din Cupa Italiei, 0-2 cu Inter: „Vreau să știu de ce, de doi ani, sunteți mici împotriva celor mari. Dacă suntem mici, arbitrii ne tratează ca pe niște copii!”.

José Mourinho nu mai acceptă înfrângerile. Și, mai mult de atât, nu mai vrea să-și vadă jucătorii învinși de la vestiare, înainte ca meciul să înceapă. Așa cum s-a întâmplat marți seară, când Roma s-a predat pe „Meazza”, 0-2 cu Inter, în „sferturile” Cupei Italiei.

Suma amețitoare cu care PSG își plătește fotbaliștii anual » Reprezintă 37% din totalul salariilor din Ligue 1!
FRANȚA
Suma amețitoare cu care PSG își plătește fotbaliștii anual » Reprezintă 37% din totalul salariilor din Ligue 1!

Jose Mourinho: „În loc să fiți motivați, ați făcut pe voi!”

În vestiar, antrenorul s-a aprins, reproșându-le giallorossilor lipsa de curaj. „Să-mi spuneți de ce, față în față cu Inter, ați făcut pe voi în primele zece minute. Și apoi, să-mi explicați de ce, la meciul cu Milan, ați făcut pe voi în primele zece minute!”, a tunat The Special One, potrivit Corriere dello Sport. 

Portughezul a continuat tirada: „Vreau să știu de ce, de doi ani, sunteți mici împotriva celor mari. Dacă suntem mici, arbitrii ne tratează ca pe niște copii! Tratează Roma ca pe un copil. Cu Inter, o super echipă, în loc să fiți motivați, ați făcut pe voi!”.

11înfrângeri a suferit Roma în acest sezon, nouă numai în campionat

Jose Mourinho: „Nu se mai poate mai rău!”

A încheiat și mai sever: „Cel mai rău defect al unui bărbat e lipsa de c***e, a personalității. Vă e frică de asemenea meciuri? Atunci duceți-vă să jucați în Serie C, unde nu întâlniți echipe cu campioni, stadioane de top, presiunea fotbalului de elită. Sunteți bărbați fără c***e. Nu se mai poate mai rău!".

7este locul ocupat de Roma în Serie A, în afara zonei cupelor europene

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Neymar, victima unei fraude bancare. Suspectul a fost deja reținut

Suma amețitoare cu care PSG își plătește fotbaliștii anual » Reprezintă 37% din totalul salariilor din Ligue 1!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dududuru
dududuru  •  10 Februarie 2022, 14:56

Atenție, Olimpiada de iarnă este în desfășurare! Poate marea gazetă nu știe încă...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează