INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Inter bate numai în prelungiri: ”Asta e o echipă de mare caracter” » Spalletti, eliminat după ce a urlat spre camera TV!

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 12:05

La Inter, fiecare meci e o suferință cumplită. Dar, după un start eșuat, cu două eșecuri și un egal în primele patru meciuri ale sezonului, cel puțin acum câștigă. Victorie cu Tottenham (2-1) în minutul 90+2 și victorie cu Sampdoria în 90+4 (1-0).

Două goluri le-a luat VAR sâmbătă, la Genova (și gazdele au avut o reușită anulată). La al treilea nimeni nu s-a mai opus. Șutul lui Brozovici din careu - deviat - s-a oprit în plasă, moment în care, în culmea tensiunii, antrenorul Spalletti s-a întors urlând spre una dintre camerele de televiziune. Și a fost trimis în tribune de arbitru, eliminat pentru ultimele secunde ale meciului: Am urlat pentru că era un gol important, acel urlet a fost ca o eliberare pentru mine”, a declarat Spalletti. ”Dar al patrulea arbitru mi-a zis că am exagerat”.

Luciano era însă mulțumit de reacția nerazzurrilor: ”Suntem Inter și trebuie să jucăm mereu până la ultima limită pentru victorie. Asta e o echipă de mare caracter. O echipă care își asumă riscuri și care luptă până la capăt”. 

66
de eșecuri i-a provocat Inter Sampdoriei, cele mai multe din Serie A

223de goluri a marcat Inter în poarta Sampdoriei, cele mai multe din campionatul italian

Vezi și: Rebelul fotbalului englez îl face praf pe Neymar: "E Kim Kardashian a fotbalului. În casa mea nici nu se pronunță numele lui. Nu e Messi sau Ronaldo"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
laurentyu1964
laurentyu1964  •  23 Septembrie 2018, 12:56
Postat de jackryan pe 23 Septembrie 2018, 12:51

Asa o sa pateasca si Alexa diseara !!

si cand te ai trezit era dimineata si FCSB pe PRIMUL loc

jackryan
jackryan  •  23 Septembrie 2018, 12:51

Asa o sa pateasca si Alexa diseara !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close