INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - BOLOGNA 0-1

INTER - BOLOGNA 0-1 // GALERIE FOTO Dezastru pentru Spaletti: Inter a fost învinsă pe Meazza de o echipă din zona retrogradării! + Detaliul INEDIT de pe tricourile lui Icardi & co

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 20:58

Inter continuă formă slabă din ultima vreme și a pierdut, a doua oară pe teren propriu în acest sezon, cu Bologna, 0-1, formație aflată la retrogradare, pe locul 18 în Serie A.

Echipa lui Spaletti pornea ca mare favorită, însă a avut o primă repriză catastrofală, în care n-a cadrat niciunul dintre cele 5 șuturi la poartă.

Oaspeții însă au avut 8 șuturi, iar 7 dintre ele au prins spațiul porții. În minutul 32, Handanovici a fost învins de Federico Santander, care a reluat cu capul, de la prima bară, o centrare a lui Pulgar.

În a doua repriză, Bologna n-a mai contat, nu s-a mai apropiat de poarta gazdelor, însă Interul n-a reușit să înscrie și a terminat meciul în genunchi.

La partida de azi, fotbaliștii lui Inter au avut numele imprimate pe tricouri  în limba chineză, pentru a sărbători intrarea în anul porcului în calendarul chinezesc.

Inter rămâne cu 40 de puncte, ocupă locul 3, însă e clar că formația trece printr-o criză, având un singur punct în ultimele 3 jocuri. E deja la 20 de puncte de liderul Juve și la 11 puncte în urma lui Napoli.

Vin din spate AC Milan și AS Roma, care au 35, respectiv 34 de puncte și joacă între ele în această seară, de la 21:30.

Luciano Spalleti e amenințat cu demiterea, patronii chinezi ai lui Inter dorind să-l aducă în locul lui pe Antonio Conte. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează