INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Inter - Bologna 1-2 // Fiara Conte » Antrenorul lui Inter a urlat la jucători în vestiar: "Dezamăgirea e enormă. Trebuie să vedem cine merită acest tricou!"

Nerazzurrii au cedat sub presiunea Bolognei FOTO Guliver/GettyImages
Nerazzurrii au cedat sub presiunea Bolognei FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 06 iulie 2020 19:19

Inter şi-a luat adio şi de la şansele teoretice pe care le mai avea la titlu, după ce s-a făcut de râs acasă, 1-2 cu Bologna.

Răsturnarea neverosimilă de situaţie, de la 1-0 şi cu om în plus 20 de minute, l-a scos din minţi pe Antonio Conte.

Antrenorul nerazzurro a urlat de s-au cutremurat pereţii vestiarului de faţă cu conducătorii clubului, acuzându-şi la general elevii: "De-acum toţi suntem sub examen şi eu îmi pun întrebări, dar trebuie să vedem cine mai merită să poarte acest tricou! Eşecul este o decepţie enormă şi îmi doresc ca măcar unu la sută din ceea ce simt eu să-i doară pe jucători. Am reuşit să pierdem un joc pe care-l aveam în buzunar".

I-a "furat" penaltyul lui Lukaku

Conte a explicat ce l-a deranjat cel mai tare: "O echipă mare ar fi ştiut să gestioneze situaţia, însă mi-e clar că nu suntem, mai avem mult de tras. Trebuie să arătăm că putem face parte dintr-un proiect de succes. Am fost chemat să creez o trupă câştigătoare, însă trofeele nu vin de azi pe mâine. Când ai impresia că ai ajuns la un nivel, constaţi că te afli mult mai jos. E nevoie să facem altceva decât în ultimii zece ani, să înţelegem dacă antrenorul şi fotbaliştii sunt pe măsura pretenţiilor. Altfel e mai bine să luăm alte decizii".

Tehnicianul a evitat să-l critice punctual pe Lautaro, care i-a luat mingea lui Lukaku și a executat penaltyul din minutul 62, înfuriindu-i pe şefi. În loc de 2-0 s-a făcut 1-2. Bastoni a luat "roşu", gambienii Juwara şi Barrow au lovit în 7 minute!

Vezi AICI clasamentul actualizat din Serie A!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
1122173367898793
Florian Baicu  •  07 Iulie 2020, 00:09

Nimeni nu merita rusinea aceea de tricou...La Milano exista o singura echipa...7 cupe ale campionilor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează