INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Inter, careu pentru titlu! Echipa lui Antonio Conte investeşte în patru achiziţii banii luaţi pe Gabriel Barbosa

Articol de - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 11:23

Inter a rezolvat transferurile fundaşilor Ashley Young şi Leonardo Spinazzola şi pune la punct ultimele detalii pentru mutările din Premier ale lui Christian Eriksen şi Olivier Giroud, aşteptate în weekend.

Inter e foate activă în acest mercato, pentru că proprietarul chinez vrea să-i ofere lui Anton Conte posibilitatea de a se lupta până la capăt cu Juventus pentru titlu. Cu banii din cedarea definitivă a lui Gabriel Barbosa la Flamengo, 20 de milioane de euro, nerazzurrii fac patru achiziţii. 

Primele două au şi fost rezolvate în defensivă: Leonardo Spinazzola de la Roma, la schimb de împrumuturi cu Politano, şi Ashley Young de la Manchester United, fostul căpitan de 34 de ani, liber la vară, fiind adus cu 1,5 milioane (contract de 18 luni). Dar loviturile sunt aşteptate în weekend.

Pleacă Matías Vecino şi Valentino Lazaro

Conte cere rezervă pentru Romelu Lukaku şi e foarte aproape să-l primescă pe Olivier Giroud, luat cu 4,5 milioane de euro de la Chelsea şi acord până în 2022. Atacantul francez e aşteptat să facă vizita medicală la Milano, unde se află deja şi agentul lui Christian Eriksen pentru a încheia transferul mijlocaşului danez de la Tottenham. Probabil, Inter se va înţelege la 18 milioane în schimbul unui jucător intrat în ultimele 6 luni de contract. În acelaşi timp, va scăpa de doi oameni de la mijlocul terenului, Matias Vecino şi Valentino Lazaro, pe care încearcă să-i plaseze în Premier. 

Clasamentul din Serie A: 

Citește și: 

Champions League se transformă! UEFA a decis noul proiect?! Vor patru meciuri în plus! Vor fi două faze ale grupelor?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  17 Ianuarie 2020, 17:26

E mare nevoie de nişte mijlocaşi care să alimenteze cu pase bune vârfurile, care-s de top. Ceva gen Pirlo ar prinde foarte bine sau din jucătorii încă în activitate mă gândesc la un Rakitic, Kroos sau Pjanic. Dacă nu fac investiţii serioase în sensul ăsta, nu prea văd câştigându-se trofee în anul în curs.

magic4ever
magic4ever  •  17 Ianuarie 2020, 13:39

Young nu imi place deloc...centreaza total aiurea, nu am vazut o centrare buna de la el de cand ma uit la meciurile lui United...zici ca inchide ochii cand centreaza...plus ca englezii nu prea se adapteaza in alte campionate...nu inteleg de ce il aduce pe ratangiul de Giroud in loc sa il pastreze pe Barbosa care a iesit cel mai bun fotbalist din campionatul Braziliei, a castigat Copa Libertadores cu Flamengo si a inscris 34 de goluri in toate competitiile...

bisisica5
bisisica5  •  17 Ianuarie 2020, 12:37

Da pe diamantele neslefuite ale oierului cand le aduce ? Ce fraieri !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează