INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Reziliază! Eriksen nu poate juca în Serie A cu defibrilator, dar are voie la Ajax

Christian Eriksen a ajuns la un acord cu Inter Milano pentru a se despărți amiabil
Christian Eriksen a ajuns la un acord cu Inter Milano pentru a se despărți amiabil

Articol de - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 14:34 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 14:58

Mijlocașul danez Christian Eriksen a ajuns la un acord cu Inter Milano pentru a se despărți amiabil și-și poate căuta contract în altă țară, unde are voie să joace cu stimulator cardiac implantat.

Christian Eriksen își ia adio de la Inter după mai puțin de doi ani. Mijlocașul de 29 de ani a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului care îl lega până în 2024 de nerazzurri. 

La Gazzetta dello Sport a scris despre o întâlnire privată de la sediul clubului, între danez, agentul Schoots, directorul sportiv Marotta și avocatul Capellini, privind despărțirea amiabilă: „Povestea de dragoste a durat 689 de zile”. Anunțul oficial urmează să vină curând.

Nevastă cu 47 de ani mai tânără și o avere de 3 miliarde cu care a cumpărat un munte. Cum arată viața lui Bernie Ecclestone, fostul boss din Formula 1
AVERE
Nevastă cu 47 de ani mai tânără și o avere de 3 miliarde cu care a cumpărat un munte. Cum arată viața lui Bernie Ecclestone, fostul boss din Formula 1

11 milioane pierdere pentru Inter Milano 

„De acum, clubul va încerca sa-si recupereze salariul plătit în lunile de inactivitate ale jucătorului, prin indemnizația UEFA, având la mână și o asigurare privată ce acoperă valoarea integrală a sumelor achitate pentru Eriksen, circa 11 milioane de euro pierderea de capital, inevitabilă în bilanțul contabil”, explică italienii. 

Christian Eriksen nu își poate continua cariera în Serie A, potrivit normelor CONI, din cauza defibrilatorului montat pe cord.

Se-ntoarce Christian Eriksen la Ajax?

El s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului Danemarca - Finlanda 0-1, care a avut loc pe 12 iunie la Copenhaga, la Euro. Mijlocaşul, care a rămas inconştient timp de minute bune, a fost resuscitat pe gazon, cu ajutorul unui defibrilator, înainte de a fi transportat la spital.

Christian Eriksen are voie să joace însă în alte campionate din Europa, precum Eredivisie din Țările de Jos, unde ar putea redeveni coleg cu fundaşul Daley Blind, ce evoluează pentru Ajax cu un starter cardiac implantat. El se antrenează deja în Danemarca, la Adalen, la centrul de pregătire al lui Odense Boldklub, echipa la care s-a format.

60 de meciuri,8 goluri marcate și 3 assisturi are Eriksen la Inter, care a plătit 27 de milioane de euro pentru transferul de la Tottenham în ianuarie 2020

Citește și: 

Florin Andone, gol după 26 de luni, cu 3 zile înaintea duelului cu Real Madrid!

Schimb Moruțan - Ianis Hagi? Ce scriu turcii: „Au întrebat de preț”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close