INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Inter insistă pentru un titular de la Barcelona! Catalanii i-au găsit deja înlocuitor

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 08:22 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 09:22

Barcelona a făcut deja patru transferuri, iar în curând ar putea începe să renunțe la o parte dintre jucători.

După un sezon ratat, președintele Joan Laporta vrea să facă schimbări masive la echipă, iar pe lista de plecări s-ar putea afla și Jordi Alba.

Inter îl vrea pe Jordi Alba

Mundo Deportivo anunță azi că Inter, campioana Italiei, insistă pentru transferul fundașului stânga de 32 de ani. 

Prezent cu naționala Spaniei la EURO 2020, Alba mai are trei ani de contract cu Barcelona, până în 2024, dar ar putea pleca înainte de următorul sezon, fiind dorit cu insistență de italieni.

Catalanii nu exclud posibilitate de a-l ceda pe iberic, iar Inter e gata să le propună șefilor Barcei mai mulți jucători care îi interesează.

20.000.000 de euroeste cota lui Jordi Alba, potrivit transfermarkt

Jordi Alba este om de bază la Barcelona, bifând 49 de meciuri sezonul trecut, în care a marcat de cinci ori și a dat 15 pase decisive. 

Fundașul stânga a crescut la juniorii catalanilor, dar în 2007 a ajuns la Valencia. Catalanii l-au readus în 2012, pentru 14 milioane de euro.

Barcelona îl vrea pe Gosens

 Barcelona a pus ochii pe Robin Gosens, fundașul stânga de 26 de ani al naționalei Germaniei. Acesta a impresionat în victoria nemților cu Portugalia (4-2), când a făcut un meci perfect, marcând un gol și contribuind decisiv la alte două reușite, iar conducerea Barcelonei îl vede ca înlocuitorul lui Jordi Alba.

În plus, și antrenorul Ronald Koeman îl place pe Gosens. Acesta a dorit să-l convoace la naționala Țărilor de Jos, când era selecționer, dar fundașul a ales să joace pentru Germania, țara mamei sale.

Astfel, se pare că Barcelona a luat deja legătura cu agentul lui Gosens și cu Atalanta, iar clubul italian a transmis că este dispus se renunțe la apărător pentru 35 de milione de euro.  Nemții scriu că și Borussia Dortmund se interesează de Gosens și ar putea face în curând o ofertă

VIDEO Barcelona și-a prezentat noul echipament

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Record la EURO 2020: numărul de autogoluri de la această ediție nu a mai fost văzut

Primul selecționer de la Euro care demisionează: „A fost o plăcere. Noi am spart gheața!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  24 Iunie 2021, 05:37

Stati lini, atat timp cat Messi nu pleaca nu o sa plece nici Alba !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează