INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - JUVENTUS 1-2

INTER - JUVENTUS 1-2 // VIDEO Imagini inedite » Cristiano Ronaldo, tandru cu Paulo Dybala la interviuri :D S-a implicat și Bonucci

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 17:25

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a glumit la finalul partidei câștigate de Juventus cu Inter, scor 2-1, mimând un sărut pentru Paulo Dybala (25 de ani), marcatorul primului gol al meciului.

Chiar în momentul în care Dybala oferea un interviu jurnaliștilor la sfârșitul partidei, Ronaldo a profitat de moment pentru a face o glumă cu decarul campioanei Italiei.

Mai mult decât atât, în timpul aceleiași sesiuni de declarații, un alt jucător antrenat de Maurizio Sarri, Leonardo Bonucci, s-a întreținut cu Dybala. Italianul a trecut însă la un alt nivel față de Ronaldo și chiar l-a sărutat în zona gâtului pe argentinian.

După duelul câștigat cu nerazzurrii, Juventus este liderul clasamentului din Serie A, cu un punct în fața lui Inter, ocupanta locului doi.

REZUMAT INTER - JUVENTUS 1-2

VEZI ȘI:

BARCELONA - SEVILLA 4-0 // Messi, primul gol al sezonului, record în Top 5 Europa » Are un gol peste Cristiano Ronaldo! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează