INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - JUVENTUS 2-3

INTER - JUVENTUS 2-3 // Higuaín a înscris după aproape 12 ore! Atacantul o menține pe Juve lider în Serie A

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 09:24

Gonzalo Higuain a marcat golul victoriei în Inter - Juventus 2-3 și îi menține pe torinezi pe locul 1 în Serie A, în fața celor de la Napoli.

Argentinianul nu putea să înscrie. Oricât ar fi încercat, rata din toate pozițiile. Din 14 martie, de două luni și jumătate, de la 2-0 cu Atalanta acasă, când punctase și pasase decisiv, Higuaín nu mai găsise plasa. 

Și sâmbătă, a scăpat singur cu portarul în repriza secundă, la 1-1, dar a tras pe lângă. S-a trezit în minutul 89, exact când Juventus avea mai mare nevoie de un gol de trei puncte. Cu capul, pentru 2-3 pe "Meazza". A marcat din nou după 716 minute.

"Orgoliu, foame, sete de victorii. Acesta e Juventus", afirmă Higuaín. "Luptăm până la moarte pentru a cucerit al șaptelea titlu". 

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează