INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Inter l-a cedat pe Mauro Icardi! Argentinianul a efectuat astăzi vizita medicală la PSG

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2019 13:15

Mauro Icardi (26 de ani) a făcut astăzi vizita medicală şi va evolua la PSG, care are opţiune de cumpărare. Înainte să plece, argentinianul a prelungit cu Inter până în 2022. Campioana Franței l-a adus astăzi și pe Keylor Navas (32 de ani).

PSG nu l-a mai vândut pe Neymar, dar a mai adus un atacant, pus pe linie moartă în Serie A. Mauro Icardi a acceptat până la urmă propunerea Interului de a prelungi cu un an contractul, scadent în 2021, şi de a pleca sub formă de împrumut în Ligue 1. A refuzat-o pe Monaco şi zboară la Paris cu soţia-impresar Wanda Nara ca să înceapă noua aventură franceză. Argentinianul efectuează astăzi vizita medicală şi va semna acordul. 

Icardi va câștiga în jur de 10 milioane de euro la campioana Franței.

Back-up pentru Cavani sau Mbappé 

Thomas Tuchel a primit astfel un back-up de top pentru a acoperi accidentările lui Cavani şi Mbappé, în timp ce fostul căpitan al nerazzurrilor a pus capăt unei lungi şi agitate telenovele, cu ameninţări, polemici, certuri şi acuzaţii de ambele părţi, culminând cu acţiunea deschisă contra clubului şi despăgubirile de 1,5 milioane de euro solicitate. O dată cu venirea antrenorului Antonio Conte, care i-a adus de la Man. United pe Romelu Lukaku şi Alexis Sanchez, Icardi a fost exclus total din planurile de viitor şi participa doar la şedinţele fizice. 

Insultat de suporteri 

Şi ultraşii lui Inter s-au răsculat contra lui Mauro, ameninţându-l în weekendul trecut. "Icardi, ai întrecut deja limita! Milano e mic", e mesajul bannerului, cu litere albastre, pe care l-au afişat în faţa casei argentinianului. 

Au luat şi încă un portar 

Tuchel are probleme de abundenţă şi la capitolul portarilor, chiar dacă a plecat Buffon. După Sergio Rico, 26 de ani, fost în sezonul trecut la Fulham, cu care a retrogradat, şi împrumutat de la Sevilla, PSG a perfectat transferul altui goalkeeper. Costaricanul Keylor Navas, ajuns rezerva lui Courtois la Real Madrid, a acceptat oferta pariziană şi va fi prezentat oficial de campioana Franţei. Titularul Alphonse Areola n-a fost încă cedat. 

7 atacanţiva avea în lot PSG după venirea lui Icardi, ceilalţi fiind Neymar, Cavani, Mbappé, Choupo-Moting, Jesé şi Di Maria

124 de goluri şi 28 de assisturiare Icardi în 219 meciuri jucate pentru Inter în şase sezoane. Nerazzurrii l-au cumpărat de la Sampdoria cu 13 milioane E

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Gigi Becali îl vrea pe Cristi Manea, dar are o dilemă: „Apollon a pus o condiție care a fost încălcată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  02 Septembrie 2019, 15:10

Choupo-Moting si Jesé nu au valoare de PSG,probabil o sa fie imprumutati...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează