INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI

INTER - LAZIO 1-2 // FOTO Lazio a eliminat-o pe Inter din Cupa Italiei, la penalty-uri, după ce a fost egalată în minutul 120+5! Urmează Lazio - AC Milan în semifinalele Cupei Italiei

Lazio - Inter // FOTO: Guliver/GettyImages +5   FOTO
Lazio - Inter // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 08:46

Lazio s-a calificat dramatic în semifinalele Cupei Italiei, după ce a învins-o pe Inter la penalty-uri, scor 5-4.

Inter și Lazio au oferit un meci extrem de încins și echilibrat. După primele 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, și meciul a ajuns în prelungiri. În reprizele de prelungiri, Lazio a deschis scorul în minutul 108. Atacantul Ciro Immobile a șutat din mijlocul careului și l-a învins pe Samir Handanovic.

Inter a egalat dramatic, în minutul 120+5. Mauro Icardi a marcat dintr-un penalty. După decizia centralului, Ștefan Radu a fost eliminat pentru proteste.

La penalty-uri, jucătorii lui Lazio s-au descurcat mai bine. Lautaro Martinez și Radja Nainggolan au ratat pentru Inter, în timp ce de la Lazio a ratat doar Durmisi.

În semifinalele Cupei Italiei, Lazio o va întâlni pe AC Milan. În cealaltă semifinală se vor duela Fiorentina și Atalanta.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează