INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

Inter Miami a decis să nu rămână la hotelul din Los Angeles unde lucrătorii au intrat în grevă

Lionel Messi. Foto: Imago Images
Lionel Messi. Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 22:23 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 22:23

Echipa americană de fotbal Inter Miami a anunţat că şi-a schimbat planurile pentru deplasarea din acest week-end şi nu va mai rămâne la hotelul din Santa-Monica unde lucrătorii au intrat recent în grevă, a declarat o sursă sindicală pentru Reuters.

Inter Miami şi atacantul Lionel Messi erau programaţi să se prezinte vineri la hotelul Fairmont Miramar, din Santa Monica, înainte de meciul de duminică din MLS, cu Los Angeles FC, dar conducerea clubului a ascultat apelurile sindicatului UNITE HERE Local 11 de a nu se caza acolo, a declarat purtătorul de cuvânt al sindicatului, Maria Hernandez.

O mare parte a personalului hotelulului s-a alăturat grevei lucrătorilor hotelieri din regiune, solicitând salarii mai mari.

„Mulţumim marelui Lionel Messi şi colegilor săi de echipă pentru că au acceptat să se mute de la hotel şi să fie solidari cu greviştii!” a declarat sindicatul într-un comunicat.

Sindicatul care reprezintă jucătorii din Major League Soccer (MLSPA) a lăudat de asemenea decizia.

„MLSPA este mândră să sprijine greviştii de la Fairmont Miramar şi alte hoteluri din zona Los Angeles şi aplaudăm decizia MLS şi a lui Inter Miami de a schimba hotelurile în acest weekend”, a declarat MLSPA într-un comunicat.

Un purtător de cuvânt al MLS a spus că liga nu monitorizează în ce hoteluri stau echipele atunci când călătoresc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează