INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

REZUMAT VIDEO Inter Milano a învins Empoli, scor 2-0. Răzvan Marin a fost integralist

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 10:53 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 10:53

Liderul din Serie A, Inter Milano, a trecut fără probleme, luni, pe teren propriu, de Empoli, scor 2-0, asigurându-şi locul în sezonul viitor al Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Dimarco (6) şi Sanchez (81). La Empoli, Răzvan Marin a fost integralist.

Cu această victorie, liderul din Serie A şi-a mărit avansul în fruntea campionatului. Milanezii au acum 14 puncte avans faţă de a doua clasată, AC Milan. Pentru Empoli, finalul de sezon se anunţă a fi mai complicat. Formaţia toscană se află pe locul 18, la egalitate de puncte (25) cu Frosinone, prima echipă aflată pe poziţie neretrogradabilă.

VIDEO. Rezumatul meciului Inter - Empoli

AS Roma, remiză cu Lecce, scor 0-0

Formaţia AS Roma a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Lecce, în etapa a 30-a a campionatului Italiei.Tot luni au avut loc meciurile Bologna - Salernitana, scor 3-0, Cagliari - Verona, scor 1-1, şi Sassuolo - Udinese, scor 1-1.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Marco Materazzi regretă incidentul cu Zinedine Zidane din finala Campionatului Mondial din 2006: „Acel episod n-ar fi trebuit să aibă loc niciodată! Nu face cinste carierei mele!”

REZUMAT VIDEO Dennis Man, cel mai slab de la Parma: „Driblinguri fără noimă, ocazii irosite”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  02 Aprilie 2024, 14:59

Daca FCSB e ca si campioana avand 7 puncte avans si 24 in joc in cele 8 etape ramase,cum spun multi priceputi, atunci Inter cu 14 puncte avans si tot 8 etape ramase,cum e? Rapid daca castiga cele doua meciuri cu FCSB si nu mai sarbatoreste prea multe zile,poate sa ia titlul fara probleme. Inter mai are doua meciuri mai importante,cu Milan si Lazio;dar si cu echipe care lupta pentru evitarea ultimelor locuri,e ca si campioana.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează