INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO - AC MILAN 1-0

INTER MILANO - AC MILAN 1-0. Mauro Icardi, gol și sărut pasional: ”Cum să nu-i mulțumesc Wandei?”. Dar ce eroare, Donnarumma!

Mauro Icardi a fost decisiv în Inter Milano-AC Milan, 1-0, foto: reuters +3   FOTO
Mauro Icardi a fost decisiv în Inter Milano-AC Milan, 1-0, foto: reuters

Articol de - Publicat luni, 22 octombrie 2018 10:55

Argentinianul Mauro Icardi l-a păcălit pe portarul Milanului, schimbând direcția în ultima clipă și făcându-l să greșească la centrare, 1-0. La sfârșit, și-a îmbrățișat soția la marginea terenului.

El e eroul de pe "Meazza", cel care decide meciurile. Mauro Icardi are 4 goluri în acest campionat, 5 goluri în total împotriva Milanului și 6 goluri în actualul sezon în toate competițiile.

Argentinianul, 25 ani, căpitanul și simbolul noului Inter, a decis derby-ul în al doilea minut de prelungire, făcându-l pe Donnarumma să pară un novice care de-abia și-a pus mănușile de portar. S-a distrat și cu el, și cu Musacchio.

La centrarea lui Vecino, a sprintat spre colțul scurt, apoi a schimbat direcția în ultima clipă. Musacchio a alunecat și a căzut în fund, Donnarumma a rămas sub minge. Iar Maurito a fost singur la locul impactului. Nu putea rata cu poarta goală.
"Am creat atât de mult, meritam succesul. Și, când victoria vine astfel, e și mai frumos", e fericit Icardi, care a câștigat duelul cu Gonzalo Higuaín.

I-a dedicat reușita soției sale. La sfârșit, a sărutat-o la marginea terenului. "Ea e mereu lângă mine, și în momentele bune, și cele rele. Cum să nu-i mulțumesc?".

inter milano3

113 goluria marcat Mauro Icardi în 191 de meciuri jucate în toate competițiile la Inter Milano

"Acum, mergem la Barcelona să ne luptăm. Știm ce putem. Putem jucam împotriva oricui"
Mauro Icardi, atacant Inter

"A învins echipa care a jucat de la început până la sfârșit în jumătatea de teren adversă. Merităm felicitări și basta!"
Luciano Spalletti, antrenor Inter

Nainggolan, entorsă la gleznă

În minutul 20, Radja Nainggolan l-a lovit primul pe Biglia, călcându-l pe picior. Argentinianul a venit însă peste el și i-a prins glezna stângă. Mijlocașul Interului a fost înlocuit, are entorsă și nu va juca împotriva Barcelonei. "Ce înseamnă acum, că am să mor?", s-a amuzat belgianul. Perišici și Brozovici sunt și ei incerți. Ambii au contuzii la coapsă.

"Nu a fost greșeala lui Donnarumma, ci a întregii apărări"

Principalul vinovat la golul lui Icardi, Donnarumma e apărat de antrenorul Milanului. "Nu a fost greșeala lui Donnarumma, ci a întregii apărări", a declarat Gennaro Gattuso. A recunoscut că "Inter a jucat mai bine. Noi am avut prea puțin curaj".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează