INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Oficial » Inter Milano are antrenor: Simone Inzaghi, doi ani pe „Meazza”

Articol de - Publicat joi, 03 iunie 2021 16:13 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 16:59

Campioana din Serie A, Inter Milano, l-a anunțat oficial pe Simone Inzaghi ca succesorul lui Antonio Conte. Fostul antrenor lazial va fi prezentat în iulie. 

A fost doar o chestiune de zile până când mutarea anunțată de săptămâna trecută s-a oficializat. Inter a anunțat laconic numirea lui Simone Inzaghi, care semnează un acord până în 2023. Fostul antrenor lazial a fost preluat de la gara din Milano de un microbuz și condus, împreună cu stafful tehnic, la sediul clubului nerazzurro pentru a începe noua aventură.

Inter Milano are antrenor: Simone Inzaghi, 4,5 milioane net anual

Succesorul lui Antonio Conte, ce a reziliat acordul la două zile după ce sărbătorise titlul, nu va fi prezentat decât în iulie, odată cu reluarea pregătirilor pentru sezonul viitor. Inzaghi, 45 de ani, își dăduse acceptul pentru a prelungi cu squadra lui Ștefan Radu, dar s-a răzgândit în ultima clipă și a plecat. 

Simone va primi 4,5 milioane de euro net pe sezon, salariu aproape dublu față de cât îi oferise gruparea biancocelesta ca să continue.

Acord total! Donnarumma semnează cu un gigant european

EXCLUSIV Marius Marin: „Vreau în Serie A! Am refuzat să mă întorc în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează