INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Inter Milano, ce pierdere! S-a accidentat Romelu Lukaku

Romelu Lukaku a suferit o leziune musculară la coapsă și va lipsi trei săptămâni de la Inter, foto: Guliver/gettyimages
Romelu Lukaku a suferit o leziune musculară la coapsă și va lipsi trei săptămâni de la Inter, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 30 august 2022 14:34 / Actualizat marti, 30 august 2022 14:35

Atacantul lui Simone Inzaghi, Romelu Lukaku, a suferit o leziune musculară la coapsă și va lipsi trei săptămâni de la Inter. Ratează derbyul cu Milan, dar și meciul important cu Bayern din Ligă.

N-a jucat decât trei meciuri de la revenirea în Serie A și s-a și accidentat. Romelu Lukaku a fost înlocuit de Simone Inzaghi în repriza a doua a meciului cu Lazio de pe Olimpico, cu Dzeko, la prima vedere o mutare tactică, însă cauzată de fapt de o problemă medicală.

 Atacantul belgian a fost supus unor teste amănunțite care au relevat o leziune musculară la coapsa stângă. Nu este o situație simplă, cum se părea la prima vedere, Romelu Lukaku având nevoie de o pauză mai mare pentru a se reface, într-un moment complicat al sezonului.

Atenție, FCSB! West Ham și-a luat un superjucător și depășește 200 de milioane de euro investite în transferuri!
CONFERENCE LEAGUE
Atenție, FCSB! West Ham și-a luat un superjucător și depășește 200 de milioane de euro investite în transferuri!

L-a forțat Inzaghi pe Romelu Lukaku?

Presa italiană anunță că perioada de absență ar fi de cel puțin trei săptămâni, dacă examenele programate peste câteva zile nu vor demonstra altceva. 

După toate probabilitățile, întinderea la mușchii flexori îl va ține pe bară până după întereruperea provocată de meciurile echipelor naționale, și Lukaku va reveni în week-end-ul 23-25 septembrie. 

O veste cât se poate de proastă pentru antrenorul nerazzurrilor, care va trebui să se descurce fără el în derbyul cu campioana Milan, dar și primele două dueluri din Ligă, cu Bayern și cu Viktoria Plzen. Indisponibil va mai fi la partidele din Serie A, cu Cremonese, Torino și Udinese. 

Accidentarea e pusă și pe seama faptului că a revenit de la Chelsea în urmă cu pregătirea fizică. 

8 milioanea plătit Inter lui Chelsea pentru împrumutul pentru un sezon. În vara lui 2023, beklianul se va întoarce la Londra, nerazzurri neavând drept de cumpărare

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

PSG într-o nouă eră: doi mijlocași excelenți luați la prețuri mici! Ce amănunt au speculat parizienii

Primul antrenor demis în Premier League! De 18 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează