INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Inter Milano îl aduce pe Sime Vrsaljko! Superafacerea reușită de formația italiană

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 10:34

Atletico Madrid va primi 6,5 milioane de euro pentru împrumutul fundașului dreapta Sime Vrsaljko la Inter și 17,5 milioane la finele sezonului, la transferul definitiv. Vicecampionul mondial se alătură nerazzurrilor Perisic și Brozovic.

Colonia croată de la Inter se întregește cu încă un vicecampion mondial. Sime Vrsaljko este noua achiziție făcută de Inter. După săptămâni de tratative intense, Atletico și-a dat acordul pentru împrumutul fundașului de 26 de ani, nerazzurrii având și drept de cumpărare la sfârșitul sezonului. O afacere de 24 de milioane de euro, din care 6,5 milioane vor fi achitați acum madrilenilor, la un preț aproape de cota de piață a jucătorului.

A treia experiență în Serie A

Vrsaljko se alătură lui Perišic și Brozovic, titulari în selecționata lui Dalic. Sime și-a dorit mult să joace iar în Serie A, după experiențele cu Genoa și Sassuolo, și este așteptat să ajungă la Milano pentru vizita medicală și să semneze contractul cu nerazzurrii, care s-au acoperit pe flancul drept al apărării. Și care nu se opresc în mercato: urmează chilianul Arturo Vidal (Bayern), cu aceeași formulă, împrumut, apoi transferul definitiv. 

755 de minutea jucat Sime Vrsaljko la Mondialul din Rusia. Are 41 de meciuri în naționala Croației

79 de meciuriare Vrsaljko în Serie A la Genoa și Sassuolo, în perioda 2013-2016, reușind 10 assisturi

16.000.000 € a costat-o pe Atletico transferul lui Sime de la Sassuolo, care-l luase în 2014 de la Genoa cu 5,5 milioane

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează