INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

INTER MILANO Recordurile lui Antonio Conte, cimentate de incredibilii Lukaku și Lautaro. Ce performanţă veche de 69 de ani a egalat Inter, după 3-0 cu Torino!

Articol de - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 12:27

Inter Milano, echipa lui Antonio Conte, rămâne la un punct de liderul Juventus, graţie tandemului Romelo Lukaku - Lautaro Martinez, responsabil cu golurile și în victoria cu Torino, 3-0. Au marcat în toate cele 17 meciuri ale sezonului şi au câştigat primele şapte deplasări în Serie A. 

Doi pe un balansoar pentru scudetto. Aceasta pare să fie verdictul dat de cursa formidabilă din acest sezon între campioana Juventus şi „challengerul” Inter. 

Antonio Conte îşi păstrează punctul distanţă în spatele lui Sarri, după succesul clar (3-0) cu Torino, al şaptelea în tot atâtea meciuri în deplasare în actuala Serie A. Şi continuă să stabilească recorduri graţiei fenomenalului tandem ofensiv, Lautaro Martinez - Romelu Lukaku.

Inter, 11 victorii în 13 etape

Numai nerazzurrii au marcat în toate cele 17 partide ale stagiunii în curs, iar Conte este primul tehnician din istoria clubului care-şi conduce echipa la gol în fiecare etapă de la debut, 13 din 13, cu 11 realizatori diferiţi! 

Cu fostul selecţioner azzurro pe bancă, Inter a bifat 11 victorii în primele 13 runde, egalând şi o performanţă veche de 69 de ani. Şi, în premieră, a legat şapte întâlniri câştigate pe teren străin în startul de campionat!

Implacabil în prima jumătate de oră

Belgianul Lukaku a închis tabela sâmbătă şi, cu zece goluri, l-a ajuns ca debutant în Serie A pe legendarul Stefano Nyers (1948-1949), în timp ce argentinianul Martinez a ajuns deja la cota şase (la fel ca cel mai bun bilanţ într-un întreg campionat). 

Rămâne implacabil în a deschide scorul, cu 8 reuşite din 9 în primele 30 de minute în Serie A şi în Ligă. Conte e încântat de acest parcurs formidabil: 

„Cine se află înaintea noastră face lucruri incredibile, dar şi noi avem un start inimaginabil. Lautaro şi Lukaku înseamnă viitorul acestei echipe". 

REZUMAT VIDEO TORINO - INTER MILANO

16 din cele 29 de goluri marcatede Inter Milano în 13 etape au fost reuşite de Lukaku şi Martinez. Doar Immobile şi Correa au în tandem mai multe pentru Lazio (20) în Serie A

Citește și:

Scandal uriaş în săptămâna antirasism din Olanda: Marco Van Basten, salut nazist în studioul Fox Sports!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează