INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Internațional băgat la închisoare și amendat după ce a bătut un polițist!

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 12:08

Faouzi Chaouchi s-a ales cu o pedeapsă cu închisoarea după ce a bătut un polițist. Portarul lui MC Algeri va trebui să achite și amenda de 423 de euro, pe lângă condamnarea de șase luni cu executare primită.

Totul i se trage de la incidentul petrecut pe 7 februarie trecut, în timpul jocului cu Nah Dey, când Chaouchi l-a "articulat" pe agentul care intrase pe teren pentru a potoli un conflict între mai mulți fotbaliști.

Internaționalul de 32 de ani, 11 meciuri pentru Algeria, este un idol al fanilor algerieni și cel mai bine plătit jucător din campionat, 13 milioane dinari (110.000 de euro lun

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează