INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARIURI

Interpolul vrea ca meciurile aranjate să treacă în penal: "Sînt case pariuri cu venituri mai mari decît Coca-Cola!"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 ianuarie 2013 12:11

Pariurile sportive, în special meciurile de fotbal, au născut mari controverse în ultimii ani datorită corectitudinii acestora. Pe fir a intrat si Interpol-ul care a făcut anumite investigaţii în urma carora au ieşit detalii incredibile despre trucarea meciurilor în care au fost implicaţi jucători importanţi din campionate puternice precum Serie A.

Pe 17 ianuarie a avut loc la Roma o conferinţă unde au fost prezenţi şeful Interpol-ului, Ronald  Noble, dar şi reprezenţi din partea FIFA sau UEFA. Cea mai importantă decizie în urma conferinţei de la Roma a fost  promulgarea unei legi, în colaborare cu Uniunea Europeană, prin care fotbaliştii şi conducătorii sa poată fi anchetaţi penal şi nu doar pe plan sportiv.

"Meciurile aranjate înseamnă bani. Pariurile ilegale produc miliarde de euro pe an pentru unele organizaţii criminale. Am ajuns ca unele case de pariuri sa aibă venituri anuale mai mari decît o companie precum Coca-Cola" a declarat şeful Interpolui, Ronald Noble.

La fel de vehement a fost si secretarul general al UEFA, Gianni Infantino: "Printr-un program bine pus la punct vom continua lupta împotriva pariurilor dar şi educarea sportivilor si a oficialilor pentru a sta deoparte de acest flagel. Nu putem lupta singuri, avem nevoie de ajutorul Interpol-ului deoarece această luptă trebuie dusă la nivel internaţional".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
gipanaul
gipanaul  •  05 Februarie 2013, 11:51
Postat de lollol pe 28 Ianuarie 2013, 14:08

coca cola nu e mai toxica decat alcoolul (metilic se pare) care ti-a ucis creierul :))))))))

Alcoolic (e posibil) sa fi fost tac-tu, multe din gene se mostenesc! Evident, nu pot fi sigur de asta dar sunt convins ca ai mintea atrofiata de bautura-ti preferata! Apoi mai sunt si multi care au facut scoala dupa '89, multe smecherii si fite, in schimb putina carte. Facultatea la particular (platita de taticu) nu se pune...

laurentz
laurentz  •  28 Ianuarie 2013, 14:19

Stiati cã ... ... exista anumite "reguli" dupa care procedeaza marile case de pariuri pentru blatuirea unor rezultate ? Se folosesc "filiere". ... "selectarea" acelor anumite evenimente se face din timp, si "filierele" dau pontul tuturor celor cateva case importante ? TUN = ruperea a zeci/sute de milioane de bilete de pariere, la nivel global. ..." legaturile" de la cluburi FAC PROPUNERI "filierelor" din când in când ? Se "aproba" sau nu... Tarifele sunt deja stiute. Si câte si mai câte... "Trupa de soc" a lui Armstrong joaca la pitici pe langa "celulele" din fotbal.

lollol
lollol  •  28 Ianuarie 2013, 14:08
Postat de gipanaul pe 28 Ianuarie 2013, 13:33

Cred ca nu ai prins aluzia. Toata lumea stie, pariurile sportive urmaresc castigurile (de multe ori) necurate si ca nu intotdeauna e vorba de intuitie. Bineinteles ca veniturile din pariuri sunt mai mici dar atacul meu a fost indreptat catre "Morta-Cola". De ce am impresia ca te numeri printre "miliardele" de dependenti de asemenea produse toxice?

coca cola nu e mai toxica decat alcoolul (metilic se pare) care ti-a ucis creierul :))))))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează