INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA CONFEDERAŢIILOR / BRAZILIA - SPANIA 3-0

Intervenţia partidei » Explicaţia genială a lui David Luiz după faza care ridicat Maracana în picioare

foto: Reuters +1   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 01 iulie 2013 13:54

David Luiz a fost ovaţionat de întreg stadionul după ce a respins un şut al lui Pedro, care fără intervenţia apărătorului brazilian ar fi intrat în poartă. Iată cum explică jucătorul lui Chelsea momentul cheie al partidei:

"A fost un contraatac, Mata a primit în faţă, am încercat să-l opresc, dar nu am reuşit. Am citit bine jocul pentru că îl cunosc bine pe Pedro, îl admir, ştiu că îi place să şuteze cînd e faţă în faţă cu portarul. Ştiam că Julio Cesar va încerca să-i blocheze piciorul drept, m-am dus pe direcţia piciorului stîng şi am reuşit să evit golul".

VIDEO Intervenţia salvatoare a lui David Luiz la şutul lui Pedro

Fundaşul de 26 de ani a comentat prestaţia echipei sale: " Brazilia a ştiut să se impună pe toată durata meciului, am arătat ce potenţial avem, dar cred că mai avem mult de muncă, mai putem creşte".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
c7eric
c7eric  •  01 Iulie 2013, 22:19
Postat de monere1980 pe 01 Iulie 2013, 20:18

Nu i-am contestat-o :) Stiu ca e fotbalist dar e si dur jucator (gen carvalho sau flamini) iar mie-mi plac fotbalistii oameni (del piero, pirlo. lahm, madlini, casillas, xavi si lista poate continua)

Da,a avut cateva intrari dure la limita sportivitatii dar in anglia si jocul este lasat mai liber si el fiind un jucator foarte tehnic pentru un aparator, de multe ori urca in atac si este faultat si unele faulturi le tine minte, probabil:) In afara terenului este foarte popular printre colegi si fani, nu este din categoria Ibra - Balotelli aroganti fata de colegi. Dar in rest a fost inzestrat cu multe calitati pentru un fundas: inaltime, forta, tehnica fina, sut, pasa lunga, viteza. Un minus am vazut ca are viteza mica de reactie la unele mingi centrate in careu, dar in rest are multe plusuri. Sper ca Mourinho sa-l ia in considerare pentru echipa din sezonul viitor.

monere1980
monere1980  •  01 Iulie 2013, 20:18
Postat de thumbzilla.. pe 01 Iulie 2013, 19:49

Ca fotbalist nu-i poate contesta nimeni valoarea.Despre caracter....habar nu am.Chiar nu stiam ca ar avea probleme de genul asta.

Nu i-am contestat-o :) Stiu ca e fotbalist dar e si dur jucator (gen carvalho sau flamini) iar mie-mi plac fotbalistii oameni (del piero, pirlo. lahm, madlini, casillas, xavi si lista poate continua)

thumbzilla..
thumbzilla..  •  01 Iulie 2013, 19:49
Postat de monere1980 pe 01 Iulie 2013, 17:13

Ba ar fi rau. Deja e un arogant de Luiz Gustavo acolo, nu mai am nevoie si de macelarul David Luiz. Amandoi sint fotbalisti buni nu neg, dar urati pe dinauntru ca balotelli, luis suarez si ibrahimovici. Asa ca sa stea la chelsea ca sta bine

Ca fotbalist nu-i poate contesta nimeni valoarea.Despre caracter....habar nu am.Chiar nu stiam ca ar avea probleme de genul asta.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close